Mini Coopert keresek netes oldalakon. Mire figyeljek? Melyik évjárat a még elfogadható? Legkisebb ár, amin még normális, "egészséges" minit lehet venni?
Csak azért, mert ha mondjuk egy 2007-2008-as évjáratot nézel, akkor pontosan 1 millával olcsóbban kapsz egy 1.4-es Corsát. És van egy ugyanolyan megbízható, kényelmes, szép autód, ami ha véletlenül összetörik, akkor kb. tizede áron kapsz hozzá alkatrészt.
Ér neked 1 milliót, és az esetleges törés esetén hatalmas költséget csak az a tény, hogy "menő" az autód, de semmivel nem jobb, mint a többi?
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Én tényleg minit szeretnék és nem csak azért, mert az "menő", hanem, mert egyszerűen az tetszik, de nagyon-nagyon.
Most 2O vagyok, ezért az autóért vártam 1 évet, úgyhogy remélem találok is megfelelőt.
A Corsát nem szeretem, úgy érzem nem illik hozzám, de azért köszönöm a tippet. :)
Meg fogom nézni a belinkelt oldalakat, remélem találok hasznos infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!