Ez normális, egészséges étrendnek számít (minőség, mennyiség szempontjából)? Példának leírom, miket ettem tegnap.3-5 kg-t szeretnék fogyni, mit gondoltok, így lehetséges?
R: 1 db alma, 1 db rozskifli, 7 dkg tonhalkonzerv, 2 kocka nyolcvan százalékos étcsoki (nádcukorral), 1 pohár tej (1,5 százalékos)
E: zöldbableves, natúr csirkemell sok paradicsommal, paprikával, uborkával
U: 2 db nagy őszibarack, 1 pohár natúr joghurt
V: rántotta 2 tojásból (pár csepp olívaolajon), 2 vékony szelet sajt, paradicsom, 1 bögre kakaó kevés édesítőszerrel
Ui.: az édességeket imádom, maradhat a csokim reggel? :)
Köszi eddig mindenkinek. :) Igazatok van, talán kevés a zöldség és a gyümölcs, a reggelihez és az uzsonnához próbálok majd enni még egy kicsivel többet. Viszont, mint étkezés önmagában nem jöhet szóba, pár éve gyomorfekélyem van, és a savas gyümölcs és a lédúsabb zöldségek eléggé bántják, fáj tőle, próbáltam. A vacsi lehet, hogy picit sok, de fontos, hogy soha ne érezzem a gyomrom üresnek, éjszaka sem, mert akkor nagyon fáj és görcsöl, és aludni sem tudok. :( Egyébként igazatok van mindenben. A csokit meg akkor talán csak kétnaponta eszem. :)
22/L
Én a napi kakaózást sem eröltetném, főleg este. Nem vagy gyerek. :) Még édesítővel is felesleges.
Ha a csokitól boldogabb vagy, és könnyebben betartod az étrendet, akkor edd. Viszont állati egészségtelen, bármiből is van.
Te minden vasárnap eszel 1-2 szelet sütit?
Én nem. Csak ünnepekkor. Pedig nem fogyózom.
Általában igen. De a családban csak én vagyok ilyen "sütis", bár annyira nagyon vészesen azért nem látszik ám meg (160 cm, 53-54 kg).
Gondolom, te nem szereted, azért nem eszel gyakrabban. Irigyellek érte. Anyukám olyan, hogy az édességet egyáltalán nem szereti, még az illatát sem. De sztem nem ezért 46 kg. A nagymamám pl. soha nem eszik sütit, csak ünnepnapokon, mégis olyan kis kerek. Sajnos vagy szerencsére, különbözőek vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!