Akik " normalis" fogyokurat folytatnak- egészséges étkezés, rendszeres sport, tehat semmi csodakapszula meg egyéb hulyeségek, mennyi ido mulva lattak némi eredményt?
2 hete kezdtem el " fogyizni", tornazom, bicajozom, egészségesen eszem ( ebben koszonet sok valaszadonak akik hasznos étrendeket leirtak mas kérdésekben :)), persze, tudom, h 2 hét alatt még semmit nem fogyunk, de érdekes, ma reggel raalltam a mérlegre, és 4 kiloval TOBBET mutatott mint a fogyi elott..Ez normalis??
egy honap fogyokura utan valamenyit vesztunk mar a sulyunkbol? ( mert ha én nem, esetleg tovabb hizom, akkor talan egy dokit kéne meglatogatnom)
Koszi a valaszokat!
De, leirom: reggelire eszem egy 0 %-os joghurtot, amibe egy kevés muzlit teszek, plusz egy kavé egy szem édeskével.
Tizorai nincs, ebédre eszem legtobbszor zoldbabot ilyen " steak-kel" ( ez marhahuspogàcsa akar lenni), vagy egy kevés ( kb 2 evokanàl rizs) csirkemellel, zoldfuszerekkel, majd egy szelet ananasz, vagy alma. Uzsonna: egy kavé ( alacsony a vérnyomasom, igy ezt megengedem magamnak). vacsora: 7 korul eszem, hasonlokat mint ebédre, tehàt huspogacsa, vagy csirkemell, vagy egy szelet sonka - zoldbabbal, répaval, borsoval, vagy pedig egy szelet barnakenyér majkrémmel, uborkaval, vagy két fott tojas egy szelet kenyérrel....Ezeket a kajakat varialom..:S Vizbol rengeteget iszom, kb 2 litert..
Este 8 korul pedig felpattanok a szobabringara és tekerek 30 -50 percet, meg hasizomgyakorlatokat végzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!