Mit tegyek az egészséges hajért? + Honnan tudhatom, hogy a hajam hullik, vagy a kihullott szálak mennyisége normális?
Olyan a hajam, hogy nagyon sok kis hajszálam van. Ez nagyon gáz, mert ha pl. begumizom, egy óra után a kis szálak szétállnak és össze-vissza állnak.
Fodrásznál voltam, kérdezte, hogy hullott-e a hajam, mert sok a kis hajszálam. Nekem mindig ilyen volt a hajam, utáltam is, de akkor gondoltam, hogy lehet, hogy azért, mert túl sok hullik, de vissza is nő.
Mert elég sok hajam kihullik egy nap, de azt olvastam, hogy a száz az még normális.
Mit tehetnék azért, hogy ne hulljon olyan sok és hogy ne legyenek azok a hülye kis hajszálaim, hanem erős, hosszúszálú hajam legyen?
Jók az ilyen biovanne, revalid kapszulák? Kicsit félek a szedésétől, mert nem akarom, h mondjuk a karomon is megerősödjön tőle a szőr (elvileg ha a hajat erősíti akkor más szőröket is megerősít, nem?:S)
valami tipp?
úristen dejó neked! Egy szál sem jön ki? mondjuk attól tartok, hogy az a normális... barátnőmnek is olyan, egyszer panaszkodott, h megfázott és hullik a haja, mert mindig talál hajmosás után pár szálat a lefolyóban. nekem meg az az alap, h hajmosás közben annyi kijön, h uhh... :S
meg ha végighúzom a kezemet, mindig marad benne 1-2 szál, szóval tuti, h nem normális.
azt nem tudom, h gyerekkoromban is ilyen volt-e, mert sokáig fiús hajam volt
lehet, h kipróbálok valami házi praktikát
A hajhullás szerintem egyéntől fugg.Nekem annyi hajam kihullik hajmosaskor hogy a zuhanyzó lefolyója eldugul.De az anyukámnak,és a barátnőmimnek is ilyen.Én most Hallottam először olyat hogy valakinek nem hullik a haja.Szerintem meg az a nem természetes.A fodrász is azt mondja hogy termeszetes hgy hullik a hajad,hiszen egy hajszalnak is megvan az ,,élettartalma".Ezenkivul ha dús a hajad,es visszano akkor nincs semmi probléma.Egyébkéntazt nemtudom hogy hany eves vagy,mert kb. olyan 13 eves koromban nekem is rengeteg babhajam volt,ami kiálltha felfogtam a hajam,de mára már aránylag megnőttek,bar meg mindig vannak.Szerintem annyit tudsz tenni hogy növeszted,szedj vitaminokat(pl.én sörélesztő szedek,abban eleg sok van.)De egyébként egy vérvételre azert elmehetsz.Az sose árt.:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!