Bejön a pasiknak, ha egy lány kezdeményez? Ha pedig igen, mi az, amit még nem számít soknak, hanem úgymond az egészséges határokon belül van? (Általánosságban is érdekel, nem csak a konkrét esetem kapcsán - L/ 17 )
14:53
Ha te lennél az a fiú, akiről írok, nálad mi lenne a leginkább nyerő? :) Mert a kiszemeltemnek is hasonló hozzáállása van :)
Nekem pl bejön, ha egy lány kezdeményez.
Azt nagyon tudom utálni, mikor a lányok nyafognak mert tetszik nekik egy pasi, de a pasi a létezésükről sem tud, még is azt várják, hogy majd ő lép... Ilyen esetben még is mi veszítenivalótok van? Tessék odamenni a pasihoz és ismerkedni.
A kérdésre visszatérve: Ha félénk akkor csak finoman, ne legyél rámenős. A legjobb személyesen beszélgetni vele. Ne úgy menj oda hozzá, hogy elmondod neki, hogy szimpatikus stb... hanem csak simán beszélgess. Ha nem akarsz egyedül menni, menj oda a barátnőiddel az ő társaságához. biztos nem egyedül álldogál...
Vagy vigyél bele egy kis női csalafintaságot :D Tudd meg mondjuk mit csinál az egyik délután, te meg puszta "véletlenségből" arra jársz...
Aztán majd ha már legalább beszélgettek és hozzád mer szólni, esetleg már kérdezni is rólad, akkor szép lassan kitálalhatsz neki, hogy nagyon szimpatikus stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!