Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy bűn, ha egy lány elvárja egy pasitól, hogy sportos, igényes és szép külsejű legyen?
Pont ugyanígy vagyok én is, kb szó szerint, csak én azóta sportolok, hogy tudok járni. :D
Én lesz.rtam az emberek hisztijét, összejöttem egy sportoló sráccal és kész. :D Azzal úgyse tudok mit kezdeni, aki nem kel fel a székből soha, csak tesped egész nap, mert neki úgy jó, és letörik a lába, ha tíz percet kell sétálnia...
Ha ez felszínesség, akkor felszínes vagyok.
21L
# 1/1
Köszi, ez jól esett! :D
Az emberek többsége semmilyen valamirevaló elvárásnak nem tud megfelelni, ezért ahelyett, hogy javítana magán, inkább téged kezd el szidni, lehúzni maga mellé. Az ilyeneket érdemes likvidálni az életünkből. Barátkozzanak egymással.
Annak a feldolgozása pedig, hogy te is nyújtani tudod, amit elvársz, olyan szintű agytevékenységet igényelne, amit szintén nem tudnak végrehajtani, így jön megint az egyszerűbb módszer, a fikázás :D
Sportos = kifejlett test, egyenes hát, széles vállak. Nem kell, hogy kockahasa és óriási bicepsze legyen, de legyen arányos és szép.
Ők már nagyon is jók!
amit linkeltél kép az nem is nagy elvárás.
Néha szoktam úszni és néha kondizni heti 1 úszás és heti 1 kondi az biztos. De többre nincs időm a munkámból kifolyólag főleg este 8 után már nem állok neki semminek sem.
és ugyanúgy megvan az igényem nekem is, hogy a nő megfeleljen az adott körülbelüli ideálomnak.
27/f
Szerintem sem nagy elvárás ez. Az abszolút kategória nálam ő: [link]
Miért akar egy átlagos fiú egy bomba nőt? Te mit tudsz nyújtani? Ezen gondolkodj el. Hasonló a hasonlóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!