Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány 21 a fiú 18. Szerintetek lehet ebből egészséges kapcsolat?
Van egy lány, akivel nem rég ismerkedtem meg egy buliban. Ahogy megláttam azonnal megtetszett, így odamentem hozzá, táncoltunk, beszélgettünk és kiderült hogy 3 évvel idősebb nálam.
Őt kicsit zavarja a korkülönbség és azt mondta nem igazán szeretne most komoly kapcsolatot. Na ez azért gáz mert én meg minél többet beszélünk annál inkább úgy érzem, beleszerettem. Sosem volt gondom a csajokkal mert alapjában egy helyes srác vagyok, de ezzel a lánnyal valahogy nem tudok mit kezdeni. Szerintetek mit tehetnék?
Miért ne lehetne?
Ne erőltesd,ne akard "eladni" neki magadat,hanem hagyd,hogy magától akarjon bármit is.
Ha a lányt nagyon zavarja akkor nem hiszem... ha nem foglalkozna ilyen hülyeségekkel akkor simán lehetne normális , akár komoly kapcsolat is.
Mi idősebbek voltunk a férjemmel mikor összejöttünk (24, 21 évesek) de nálunk kicsit még több is volt a korkülönbség. 3 év és 5 hónap. És mint írtam, már házasok vagyunk, és minden happy :) 4 éve vagyunk együtt már, és soha se volt ebből gond. De csak azért, mert egyikünket se zavarja. A barátok és a családtagok is elfogadták egyébként. Mert normálisak:D
Egyértelműen :)
Bár nem mai példa, de a nagyszüleim között 7 év korkülönbség volt nagymamám javára. 16 volt nagypapám mikor összejöttek, és azóta is szeretik egymást és nagyon jól meg vannak :)
Ez a 3 év igazán nem lehet akadály a szerelemben ;) HAJRÁ :D Sok boldogságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!