Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/194 anonim ***** válasza:
15%
Sajnos azért van annyi abortusz kicsiny hazánkban is, mert ha valaki a dupla védekezést tanácsolja, annak, aki biztos, hogy nem akar gyereket, azt kinevetik és lepontozzák. Egyeseknek az élvezetesebb szex mindennél többet ér, még az abortuszt és azzal járó kellemetlenségeket is simán vállalják inkább, sőt ugye egy élet elvételét is, mint, hogy esetleg duplán védekezzenek. Hangsúlyozom, a szex óvszerrel is lehet pont ugyanolyan élvezetes. Nem ez a lényeg. De tessék megint lepontozni nyugodtan és mosolyogjatok bátran....
2015. aug. 7. 17:09
 22/194 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat: azért is.
2015. aug. 7. 17:09
 23/194 anonim ***** válasza:
59%
#21 "Hangsúlyozom, a szex óvszerrel is lehet pont ugyanolyan élvezetes." - azért erről másoknak - nőknek és férfiaknak - ugye lehet más a véleménye???
2015. aug. 7. 18:33
 24/194 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk az biztos nem szamit, hogy nem birom a gumit..persze lehet mondani, hogy ott a sikosito, de az egeto erzesen az sem valtoztat..

Remelem te sem gondoltad komolyan azt hogy ugyanolyan elvezetes.. Soha nem hallottal meg arrol, hogy valaki allergias ra? Es akkor ez csak egy dolog.. Lehet valaki csak szimplan utalja.

Mindenesetre jot rohogtem ezen.

2015. aug. 7. 19:51
 25/194 anonim ***** válasza:
1%
Te kivétel vagy, de a kivételek csak erősítik a szabályt. Attól, mert te nem tudsz így védekezni, más még igen is, hogy tudna. Ha pedig a felelősségteljesebb vagy az élvezetesebb szex között kell választani, azt hiszem, hogy az intelligens emberek inkább az előbbit választják. A gumik terén pedig érdemes szétnézni. Vannak jó minőségű, vékony óvszerek is már, amiket szinte érezni sem lehet.
2015. aug. 7. 20:33
 26/194 anonim ***** válasza:
70%

Megis ki talalta ki ezt a kivetel erositi a szabalyt dolgot?? :D Amugy te hallod magadat? :D

Mondtad, hogy mar pedig elvezetes a szex gumival is..racafoltam, hogy nem. Pont. Ezen mit akarsz meg ragozni? :D

Intelligens ember vagyok es az elvezetes szexet valasztom..epp elegge felelossegteljes vedekezes mellett. Ezen nem tudom mit nem lehet erteni. :D

De oke elfogadom, amit mondasz. En biztosan tul kenyelmes vagyok, fontosabb a szex mint esetleg a gyerekem elvetese, te meg remelem gyogyszert is szedsz es gumit is huzol, ha mar ennyire hangoztatod. :D

2015. aug. 7. 23:24
 27/194 anonim ***** válasza:
5%
Nem védekezünk duplán, mert ha jönne a kistesó, nem bánnánk. Nem cáfoltál meg semmit. Ugyanis attól, mert te utálod a gumit, más még ugyanúgy tudja vele élvezni a szexet. Ráadásul, írtam, a mai gumik között már van extra vékony is, amit gyakorlatilag észre sem lehet venni. És továbbra is az igazság az, hogy, aki nem akar gyereket semmilyen körülmények között, az csak akkor gondolkodik felelősségteljesen, ha duplán védekezik. Ne védekezzen az, aki akar gyereket. Akinek nem akar gyereket, de ha becsúszna,nem bánná, az védekezzen egy módszerrel. Aki pedig biztos nem akar....azt az előbb írtam: DUPLÁN. Egy gyermek élete ugyanis mindennél fontosabb és ha felelőtlen az ember, akkor már nem csak a saját sorsáról dönt, hanem egy pici életről is.
2015. aug. 8. 08:03
 28/194 anonim ***** válasza:
17%

[link]

Csak, hogy tudd, nem én találtam fel a spanyol viaszt. Teli van a net olyan abortuszon átesett nők történeteivel, akiknél az egy módszer nem vált be, ezért a műtét után duplán védekeznek. Ők megértették már amit te nem akarsz....

2015. aug. 8. 08:07
 29/194 anonim ***** válasza:
76%
Remenytelen vagy.. Nem is tepem tovabb a szamat.
2015. aug. 8. 08:36
 30/194 anonim ***** válasza:
5%
Aha, tehát kifogytál az értelmetlen érvekből. Köszi, hogy elismerted az igazam!
2015. aug. 8. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!