Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/194 anonim ***** válasza:
65%
#88, és ezzel nincs a világon semmi gond, sok boldogságot nektek:)
2015. aug. 9. 22:41
 92/194 anonim ***** válasza:
65%
"Mert megadtam neki mindent, amire csak vágyhatott?" - arra már gondoltál, hogy nem minden férfi és nem minden nő pont UGYANARRA vágyik?
2015. aug. 9. 22:42
 93/194 anonim ***** válasza:
74%
#90 - és miért múlt idő?
2015. aug. 9. 22:44
 94/194 anonim ***** válasza:
2%
89-es! És te miért akarsz más hálószobájába bemászni? Mert hogy te is azt hangoztatod, hogy a jó szex ilyen meg olyan és hogy egy tini se legyen olyan buta, hogy duplán védekezik. Ti támadtatok rám azért, mert leírtam, hogy aki nem akar gyereket, az védekezzen duplán. Ez az én véleményem volt, miért kellett belém kötni? Megtarthattátok volna magatoknak is a véleményeteket, de ti azzal kezdtétek, hogy ez egy "VICC". Én minek tartsam tiszteletben a ti véleményeteket, ha ti kinevetitek az enyémet?
2015. aug. 9. 22:45
 95/194 anonim ***** válasza:
68%

"és hogy egy tini se legyen olyan buta, hogy duplán védekezik." - nekem nem tűnt fel, hogy bárki is ezt írta volna... hol?

(én tudom, hogy a védekezés módja MAGÁNÜGY, engem az se zavar, ha valaki a saját párjával ötféleképp egyszerre - csak mások szexuális életébe ne akarjon beleszólni... tudod? Ilyen egyszerű...)

2015. aug. 9. 22:48
 96/194 anonim ***** válasza:
3%
Hányszor mondjam, hogy nem érdekel, hogy ki, mire vágyik, mert itt a felelősségről van szó és emberi életekről! Nem fogom azt hangoztatni, hogy egy esetlegesen élvezetesebb szex kedvéért vállalják az abortuszt is, mert ez baromság! Ilyenre ösztönözni a tiniket és másokat is BAROMSÁG! Senkit nem érdekel, hogy te mégis ezt választod, csak ne akard másra is rátukmálni, engem meg főleg ne próbálj meggyőzni arról, hogy a felelőtlenség jó!Tényleg, nem akarom tudni, hogy neked milyen a hálószobában az életed, soha nem is voltam rá kíváncsi, csak az emberi butaság dühít nagyon. Az meg pláne, ha valaki még terjeszti is.
2015. aug. 9. 22:49
 97/194 anonim ***** válasza:
0%
Tudjuk, hogy egyik védekezési módszer sem 100 %-os. Az biztos, hogy rengeteget kellene erről beszélni a mai fiatalokkal is, mert egy abortusz nem egy vízhólyag...Nekem soha nem volt. De sok ismerősöm, akinek volt, elbagatellizálja...
2015. aug. 9. 22:50
 98/194 anonim ***** válasza:
0%
15-ös? Aki nevetségesnek tartja a dupla védekezést?
2015. aug. 9. 22:51
 99/194 anonim ***** válasza:
62%

"Hányszor mondjam, hogy nem érdekel, hogy ki, mire vágyik, mert itt a felelősségről van szó és emberi életekről!" - ást meg az nem érdekli, hogy te mire vágysz, vagy épp mit tartasz rossznak vagy helyesnek... megvan?

A véleményéhez meg mindenkinek pont ugyanannyi joga van... ez is megvan?

2015. aug. 9. 22:53
 100/194 anonim ***** válasza:
75%
#97 "De sok ismerősöm, akinek volt, elbagatellizálja..." - miért, te akarod megítélni, hogy az ő életében ennek mekkora jelentősége volt?
2015. aug. 9. 22:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!