Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért beszélnek sokan úgy az...

Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?

Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.
2015. aug. 6. 19:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/194 anonim ***** válasza:
71%
#54 - "Hangulat tönkretétele? MIRŐL BESZÉLSZ? Az abortusszal minimum egy élet megy tönkre," - elismétlem újra, minden tévedéssel szemben az emberek nem azért élnek szexuális életet, hogy szenvedjenek... innen kellene kiindulni talán...
2015. aug. 9. 21:35
 62/194 anonim ***** válasza:
66%
#59 "Miért baj, ha sem engem, sem a páromat nem zavar?" - miért lenne baj? Mindösszesen azt kellene elfogadnod végre, hogy más embereket meg zavar. Tudod, ez pont olyan, hogy mások meg jól tűrik a fogamzásgátlót, megint mások meg rosszul, megint mások meg a spirállal vannak így vagy úgy...
2015. aug. 9. 21:38
 63/194 anonim ***** válasza:
13%
Ezek szerint óvszert használni egyenlő a szenvedéssel? Hm, ma is tanultam valamit:))
2015. aug. 9. 21:38
 64/194 anonim ***** válasza:
3%
Igen, nekik szenvedés így a szex...ők szeretnek ugyanis kockázatosan élni :D Orosz ruletteznek. Vagy véd az egy módszer, vagy nem, de semmi pénzért nem használnának gumit. Inkább mennek majd kioltani egy ártatlan emberi életet, csak azért, mert ők gumival nem élvezik a szexet és nekik az extra élvezet egy életnél is többet ér. Így van? Jól összefoglaltam a véleményeteket? Megnyugodtok most már? :) Nekem aztán mindegy, nem az én gyerekem, nem az én életem és nem is az én lelkiismeretem. :) Engem továbbra sem érdekel, hogy ti mit csináltok, csak ne terjesszétek azt, hogy a dupla védekezés baromság, mert egyikőtök sem fog majd ott állni a műtő előtt, hogy fogja az abortuszra készülő lány kezét, aki hitt nektek. Gyanítom amúgy minden nőgyógyász megsimogatná a buksitokat, hogy milyen igazatok van, borzalmas ez az óvszer...Bárcsak soha ne találták volna fel és aki óvszert használ, az csak szenved.
2015. aug. 9. 21:56
 65/194 anonim ***** válasza:
21%
#63, van, akinek igen... (pl. mi a párommal)... ahogy van, akinek a tabletta az, és van, akinek a spirál, és van, akinek...
2015. aug. 9. 21:57
 66/194 anonim ***** válasza:
3%
"Mindösszesen azt kellene elfogadnod végre, hogy más embereket meg zavar." Továbbra is hangsúlyozom, nem érdekel, hogy téged zavar az óvszer, de ne gyere azzal, hogy baromság a dupla védekezés. Ismerd be, hogy nem az, csak te inkább egy számodra élvezetesebb szex kedvéért az abortuszt is vállalod. Nincs ezzel gond, tényleg, de másokat, főleg tiniket erre buzdítani, undorító és felelőtlenség!Inkább azt kellene hangoztatnod, hogy használjanak gumit, mint, hogy létrejöjjön a terhesség. A gumi ugyanis a kisebbik rossz.
2015. aug. 9. 22:01
 67/194 anonim ***** válasza:
75%
#64, "Engem továbbra sem érdekel, hogy ti mit csináltok, csak ne terjesszétek azt, hogy a dupla védekezés baromság, " - ha hiszed, ha nem, mindenkinek pont annyi joga van a saját véleményét, nézeteit terjeszteni, mint neked a sajátodat...
2015. aug. 9. 22:01
 68/194 anonim ***** válasza:
2%
Aha. Normálisan tudsz érvelni esetleg, mert eddig még nem sikerült! Csak annyit hangoztatsz, hogy inkább az élvezetesebb szex, mint a nagyobb biztonság.Az élvezetesebb szex kedvéért az sem baj gyerekek, ha abortuszra kell mennetek.Elvetetitek a babát, aztán megint jöhet a dolce vita- mondod te. Persze, nem tilos felelőtlenségre ösztönözni másokat, de akkor ne hepciáskodj, ha valaki szóvá teszi ezt neked. PONT!!!
2015. aug. 9. 22:06
 69/194 anonim ***** válasza:
26%
#68, talán te ne hepciáskodj azért, mert más ember más nézetet vall és fogalmaz meg a fogamzásgátlásról... ezen gondolkodtál már?
2015. aug. 9. 22:09
 70/194 anonim ***** válasza:
9%
Ha olvastok néha más témakörben, biztosan láttátok már, hogy sok tinit már annyira elborzaszt a gumi, mondván mű, és rossz, és hasonló baromságok, hogy inkább análisan szexelnek...Nem hinném, hogy az összes allergiás lenne:(
2015. aug. 9. 22:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!