Miért beszélnek sokan úgy az abortuszról mintha semmiség lenne?
Figyelt kérdés
Nem vagyok abortuszellenes, de néha azt veszem észre, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy ez mennyire komoly döntés, és jól meg kell gondolni.2015. aug. 6. 19:42
71/194 anonim válasza:
#70 " sok tinit már annyira elborzaszt a gumi, mondván mű, és rossz, és hasonló baromságok, hogy inkább análisan szexelnek...Nem hinném, hogy az összes allergiás lenne:(" - ÉS? Nem privát magánügyük, hogy hogyan közösülnek, és mivel, milyen módon védekeznek?
72/194 anonim válasza:
Nekem elég visszatetsző 15-16 éveseknél, de kinek mi.
73/194 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy te mit vallasz, mondtam már. Kicsit sem, de amíg azt hajtogatod, hogy a te baromságod a követendő példa, ne lepődj meg rajta, ha szóvá teszem. Így is van elég abortusz hazánkba és aki végképp nem akar gyereket, az ne az élvezeteket tartsa elsősorban fontosnak, hanem a minél alaposabb védekezést. Inkább egy kevésbé élvezetes szex, mint a fájdalmas abortusz (nem csak testi, hanem lelki).
74/194 anonim válasza:
#72, mi? Az, hogy vannak olyan emberek - köztük tizenévesek is - akik szeretik a szexnek ezt a formáját?
75/194 anonim válasza:
71! Az AIDS és egyéb nemi betegségek, amik a hozzád hasonló óvszergyűlölők hangos propagandái miatt terjednek rohamosan, bizony nem magánügy! Igen is közös ügyünk, hogy a tinik hogyan védekeznek, illetve, hogy hogyan nem sajnos.
76/194 anonim válasza:
#73 "Nem érdekel, hogy te mit vallasz, mondtam már. Kicsit sem, de amíg azt hajtogatod, hogy a te baromságod a követendő példa, ne lepődj meg rajta, ha szóvá teszem." + 1, ezt akár én is írhattam volna neked...
"és aki végképp nem akar gyereket, az ne az élvezeteket tartsa elsősorban fontosnak, hanem a minél alaposabb védekezést. " - szerintem meg ne te akard kitalálni, hogy más a saját életében mit tartson fontosabbnak vagy kevésbé fontosnak... tetszik, nem tetszik, az emberek többsége azért él szexuális életet, hogy az minél jobb legyen... abban a 97%-ban (átlag) amikor nem az utódnemzés a cél...
77/194 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy szeretik a szexnek ezen formáját, hanem az, hogy nem hajlandók gumit használni, mert azt mondogatjátok nekik, hogy az egy borzalmasan pocsék valami és kizárt, hogy élvezetes legyen vele a szex! De nem hinném, hogy amúgy a másik formát annyira szeretik, csak inkább az, mint a gumi.
78/194 anonim válasza:
#75, "71! Az AIDS és egyéb nemi betegségek, amik a hozzád hasonló óvszergyűlölők hangos propagandái miatt terjednek rohamosan, bizony nem magánügy!" - miért, te propaganda alapján választottál védekezési módot? Mert akkor elárulok egy titkot: az emberek többsége saját tapasztalatból teszi, kipróbál dolgokat, aztán marad annál, ami a legjobban beválik neki.
79/194 anonim válasza:
#77 " De nem hinném, hogy amúgy a másik formát annyira szeretik, csak inkább az, mint a gumi." - szerintem meg többnyire mindkettő ok játszik egyszerre...
80/194 anonim válasza:
Jogom van kitalálni, hogy ki, hogyan védekezzen, ugyanis az abortusz sem magánügy! Amíg felelőtlenségből más embereket ölnek meg, addig minden jogom meg van ahhoz, hogy ezt szóvá tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!