Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akiknek már volt abourtuszuk,...

Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nincs más választásom, fiatal vagyok, karrier áll előttem.

2015. febr. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
44%
Miert? Mert te mit engedsz meg magadnak, nar ne haragudj? En lehet hasznalok obszcen kifejezeseket, de te amit lemuvelsz, (vki leirta) igenis bicskanyitogato stilusban, hat egyszeruen borzalmas. Egyebkent aruld mar el miert nezed folyamatosan ezt a topikot, es irogatsz minden egyes kerdes ala? Neked ez oromot okoz? Nem is ertem. Ha nekem ennyire vmi nem veszi be a gyomrom, tovabb kattintok, es nem idegesitem magam de te...
2015. márc. 4. 22:27
 82/88 anonim ***** válasza:
11%
Bicskanyitogató stílus? Miről beszélsz? A biológia tényszerű leírása neked ezt jelenti? Akkor minden tankönyvnek bicskanyitogató a stílusa :D
2015. márc. 5. 07:06
 83/88 anonim ***** válasza:

Igen, persze te csak a magzati fejlodest irtad le, na ne rohogtess. :) Remelem nem varod el, hogy idezzek a valaszaidbol, olvasd el oket meg egyszer.

Nyilvan, ha a stilusod es a mondanivalod nem lett volna serto akkor nem irtunk volna neked tobben.

Amugy meg mindig nagyon erdekelne , hogy miert jossz fel ide ? Mi celbol?

2015. márc. 5. 10:04
 84/88 anonim ***** válasza:
9%
Nem azért írtatok nekem és támadtatok le, mert a stílusommal baj lenne, hanem azért, mert ellenzem az abortuszt és ti, mint hiénák, rögtön rátámadtok mindenkire, aki nem úgy gondolkodik, mint ti. De akkor: A másik kérdéshez, ahol a lány meg pont, hogy megakarja tartani a gyereket, te miért írogatsz? Ennyi erővel akkor én meg mondhatnám, hogy ne reagálj a kérdésre, menj tovább.
2015. márc. 5. 11:26
 85/88 anonim ***** válasza:
65%
Ellenezted az abortuszt ??? Szíved joga .. De a saját életedben , saját családodban !!!! Ha más számára az abortusz jelent megoldást , fogadd el .. Pl én le vagyok döbbenve és felelőtlenségnek tartom a mai világban ha más megszüli az 5. 6 . vagy akár 10 gyerekét , aztán segélyekért , használt ruháért , játékért fanyalog ... Sajnálom , de nagy felelőtlenségnek tartom . Megszüli a gyereket , mert elvetetni bűn ... De a szeretettől az a gyerek nem lakik jól ! Meg a másik ... A nagy vallási mizéria miatt sorban szüli a gyerekeket , mint a nyulak , mert a gyermek isten ajándéka ... -.- ugyan már !!!!!!!
2015. márc. 5. 11:46
 86/88 anonim ***** válasza:
82%

Ok, ellenzed az abortuszt. Észrevettük. Nincs azzal semmi baj, az emberek különbözőek, különböző világnézettel, felfogással. Amit, ahogyan látom, te sem igazán tudsz elfogadni.

Én csak azt nem értem, hogy a kérdezőnek mi köze van ahhoz, hogy te ellenzed az abortuszt. Ő egy gyakorlati kérdést tett fel, nem arra volt kiváncsi kinek mi a véleménye az abortuszról.

2015. márc. 5. 14:47
 87/88 anonim ***** válasza:
8%
Isten nevét a magyar helyesírási szabályok alapján nagy betűvel kell írni. Ezt csak mellékesen jegyzem meg. Nem kell reagálni amúgy a válaszaimra, ha nem tetszik, de mivel nektek is meg van a magatok véleménye, amit hangoztattok is, olyan kérdéseknél, ahol a kérdező meg akarja tartani a gyereket a nehézségek ellenére is, nekem is szabad itt elmondanom a saját véleményemet. Ha nem akarod elolvasni, akkor ugord át és ennyi. Ha pedig annyira trágárnak találnád ( bár nem hinném, mert nem szoktam így írni és beszélni sem), akkor jelentsd a moderátoroknak. Vita letudva? Rendben?
2015. márc. 5. 18:05
 88/88 anonim ***** válasza:
0%
Miért a gyereked előtt nem állt volna karrier? Szexelni nem voltál fiatal?
2015. ápr. 5. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!