Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akiknek már volt abourtuszuk,...

Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nincs más választásom, fiatal vagyok, karrier áll előttem.

2015. febr. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
79%

Nem volt abortuszom csak eü-s vagyok és voltam nőgyógyászaton gyakorlaton.

Elmész orvoshoz megállapítja, hogy terhes vagy e és ha igen mennyi idős.

Megkérdezi tőled megtartod e vagy sem, mivel nem szeretnéd ezért elküld a családvédelmisekhezt, ahol elmondják, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen juttatásokra vagy jogosult. Ebben nem vagyok biztos ekkor vagy csak a második találkozáson kapsz egy csekket. Ani 30 ezer ft. Nem tudom mivel kiskorú vagy jár e neked kedvezményt.

3 nap múlva vissza kell menni a családvédelmishez aki efektív engedélyt ad az abortuzszra. Vissza kell menni az orvoshoz akkor kapsz időpontot a műtétre.

Közben beutalót kapsz laborba, EKG -re aneszteshez.

Ez kórháztól függ de van ahol a műtét előtti estén befektetnek, mert adnak tágítót akik még nem szültek.

Természetes éhgyomorral kell lenned.

Aztán bevisznek a műtőbe, es ott elaltatnak. A többi szerintem a te esetedben nem fontos,

A következő emléked a kórteremben lesz. Ha minden redben veled akkor még aznap este haza mehetsz, ha gond lenne akkor bent fognak.

Remélem tudtam segíteni.

2015. márc. 2. 22:21
 42/88 anonim ***** válasza:
11%
40-es! Igen! Igazad van és az is felháborít, hogy egy kutyát megölni bűn, sőt börtön is járhat érte, de egy ember életét elvenni nem az! Undorító és önmagából kifordult világ ez! 17 évesen amúgy nekem még messze nem a szexen járt az eszem, hanem én tényleg életet és karriert építettem. Annak ugyanis ebben a korban van itt az ideje és nem így néz ki a sorrend: buli-abortusz-buli-buli (talán megint egy abortusz) buli-8 évig egyetem (ha annyi idő alatt elvégzi) közben buli és buli-évekig tengni-lengni itt ott-aztán 30 felett munkát vállalni. Kb. így néz ki ma egy átlagos fiatal gondolkodása.
2015. márc. 3. 07:44
 43/88 anonim ***** válasza:
86%
De igen ! Börtön jár az emberölésért ,, de nyilván te is tudod , hogy a terhességmegszakítás legális . Nekem egy 6-8 hetes magzat , még nem egyenlő az emberrel , majd( !)az lesz belőle ha ki fejlődik és megszületik , és minden emlős eseteben magzat ról beszélek a vemhesség alatt , sőt morbid példa , a tojást sem hívja senki kiscsibének stb . Kutyákkal példálóztál ( nekem eszembe nem jutott volna . De reagálok ), képzeld a kutyáknak is létezik vemhesség megszakítás , valamint esemény utáni is . Véleményed szerint ezek is bűnös dolgok ?
2015. márc. 3. 08:06
 44/88 anonim ***** válasza:
74%
Tok mindegy egy 17 eves mennyire tudna jo anya anya lenni, a kerdezo nem akar es eleg gaz, hogy nem tudjatok elfogadni. Nem is ertem miert kommenteltek meg mindig, eskuszom szerintem elvezzitek, hogy igy vkit nevtelenul, arctalanul szekalhattok....
2015. márc. 3. 08:54
 45/88 anonim ***** válasza:
12%
Elmondanád, hogy mi a magzat, ha nem ember? Biológiailag-genetikailag ugyanolyan, mint te, 100%-ban ember! Szerinted mi akkor, ha nem ember? Az emberi élet maga egy folyamatos fejlődés, különböző szakaszokkal. Van magzati kor, gyerekkor, fiatal kor stb... Ne is haragudj, de csak azért nem embernek nyilvánítani valakit, mert az élet egy kezdeti szakaszában van, elég nagy hülyeség. Már feltettem ezt a kérdést: akkor az idős ember sem ember, mert már nem olyan, mint te? Vagy a gyerek sem ember, sőt az újszülött sem? Mert utóbbiak például még magatehetetlenek is (merthogy sokan ezzel példálóznak, hogy a magzat is magatehetetlen, egyedül nem képes életben maradni). Szóval? Nagyon bugyuta az érvelésed! És mi van, ha valami legális? Attól még jó is? Hány iszonyatos dolgot engedett már meg a társadalom a történelem során, mondván, hogy legális, törvényes? Ma már elég borzalmasan nézel gondolom te is a boszorkányperekre, vagy arra, hogy egy tyúk ellopásáért levágták emberek kezét, vagy csak a származás miatt elgázosítottak sokakat. Szóval, az, hogy az abortusz legális, nem igazán jó érv szintén. A kutyák? Nos! A kutyák nyilván aláírják a papírt, hogy szeretnék, ha abortuszt hajtanának végre rajtuk. Ezt most komolyan gondoltad, hogy ezzel érvelsz? Ne már...
2015. márc. 3. 10:27
 46/88 anonim ***** válasza:
76%
A magzat magzat, az ember ember...mit nem értesz rajta? Az ember már megszületett, jogai vannak. A magzat még nem született meg, akkor lesznek jogai, ha élve megszületett, és egy különálló egyed lesz. Nem olyan nehéz.
2015. márc. 3. 13:49
 47/88 anonim ***** válasza:
66%
Magyarorszagon a még meg nem született magzat ( még nem ember !) , nem jogalany !
2015. márc. 3. 14:17
 48/88 anonim ***** válasza:
75%

Hát ja, hogyan is lehetne jogalany valaki, aki még nincs?

Mert a magzatvédők szívfacsaró, demagóg érvei ellenére, egy gyerek akkor lesz gyerek és ember, miután megszületik.

Mert ugye, ha egy terhes nő ül egy padon a parkban, hát akkor csak EGY ember ül ott. Ha van egy babakocsi mellette egy csecsemővel, akkor az már két ember.

2015. márc. 3. 14:27
 49/88 anonim ***** válasza:
13%
Tévedés! Magyarországon a magzat is "jogalany". Csak sajnos visszamenőleg kapja meg ezt a jogot. Ez annyit jelent, hogy a születése után ismerik el, hogy Ő már a fogantatása pillanatában ugyanolyan ember volt, mint más. Miért van így? Mert a társadalmi törvények megengedik az abortuszt és így nyilván nem lehetne másként sem az előbbi törvény. Miért engedik a törvények az abortuszt? Mert ez az egyszerűbb megoldás az államnak is, hiszen egyel kevesebb szájat kell etetnie. Ettől azonban az abortusz még nem lesz más, mint ami: egy élet elvétele. Ha pedig egy terhes nőt látunk a padon, nem azt mondjuk, hogy "ott egy nő", hanem, hogy "ott egy terhes nő". Te sem csak őt látod, hanem azt is, hogy áldott állapotban van és a méhében ott a gyerek is.
2015. márc. 3. 18:56
 50/88 anonim ***** válasza:
81%
Azt nem ertem hogy mit nem ertetek ezen: ez a kerdes eldolt!a kerdezonek igy is eppen eleg nehez..
2015. márc. 3. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!