Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?
Nem volt abortuszom csak eü-s vagyok és voltam nőgyógyászaton gyakorlaton.
Elmész orvoshoz megállapítja, hogy terhes vagy e és ha igen mennyi idős.
Megkérdezi tőled megtartod e vagy sem, mivel nem szeretnéd ezért elküld a családvédelmisekhezt, ahol elmondják, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen juttatásokra vagy jogosult. Ebben nem vagyok biztos ekkor vagy csak a második találkozáson kapsz egy csekket. Ani 30 ezer ft. Nem tudom mivel kiskorú vagy jár e neked kedvezményt.
3 nap múlva vissza kell menni a családvédelmishez aki efektív engedélyt ad az abortuzszra. Vissza kell menni az orvoshoz akkor kapsz időpontot a műtétre.
Közben beutalót kapsz laborba, EKG -re aneszteshez.
Ez kórháztól függ de van ahol a műtét előtti estén befektetnek, mert adnak tágítót akik még nem szültek.
Természetes éhgyomorral kell lenned.
Aztán bevisznek a műtőbe, es ott elaltatnak. A többi szerintem a te esetedben nem fontos,
A következő emléked a kórteremben lesz. Ha minden redben veled akkor még aznap este haza mehetsz, ha gond lenne akkor bent fognak.
Remélem tudtam segíteni.
Hát ja, hogyan is lehetne jogalany valaki, aki még nincs?
Mert a magzatvédők szívfacsaró, demagóg érvei ellenére, egy gyerek akkor lesz gyerek és ember, miután megszületik.
Mert ugye, ha egy terhes nő ül egy padon a parkban, hát akkor csak EGY ember ül ott. Ha van egy babakocsi mellette egy csecsemővel, akkor az már két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!