Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?
Kikérem magamnak, hogy annyira semmirekellőnek hisznek...
Egy nagyon erős iskolába járok, elég jól teljesítek, dolgozok, ezek mellett pedig szerintem megérdemlem a szórakozást, a szex pedig nem tudom, miért lenne probléma.
Egyetemre is szeretnék menni, jó esélyeim is vannak, nem tengek-lengek.
Ha megszülném, elrontanám az ő életét is, a fiúét is, a szüleimét és a sajátomat is.
Egyébként már folyamatban van a procedúra, köszönöm a segítséget, akitől kaptam.
Tehát, a magzat nem jog alany... "A magzat magzat, az ember ember...mit nem értesz rajta? Az ember már megszületett, jogai vannak. A magzat még nem született meg, akkor lesznek jogai, ha
élve megszületett, és egy különálló egyed lesz".
Miért is nem?
Hiszen amikor az adódat vallod be, akkor igen is megkérdezik, hogy van-e tudomásod a terhesség fennállásáról.
Tehát, a szegény kérdezőnek olyan nehéz. Óóó de saaajnááloom!
Majd megszakad a szívem a szegény kérdezőért!
Szóval kérdező, miért baj a szex? Hát pont azért! Vajon miért? Nem is tudod... Hiszen csak a gyerekedet készülsz megölni!
Ohh, végül is ez nem is olyan nagy baj... Igaz? Kár, hogy téged nem abortál el az orvos!
Pedig megpróbálhatnád! Aláírnád?
Haa?
Miért nem írod alá a saját elabortálásodat?
Ja? Ne legyek cinikus?
Ne gúnyolódjak? Miért is?
Amúgy az állatok esetében is igen is gusztustalannak tartom, hogy elvegyék a magzataikat!
Bocsi!
Na, hát akkor "sok sikert" a beavatkozásodhoz!
Azt kívánom annak a szegény babának, hogy hamar legyen rajta túl!!!! Ne szenvedjen!
Azt viszont remélem, hogy te egész hátralévő életedben emlékezni fogsz erre az ártatlan babára, és azt fogod kívánni, bár hagytam volna inkább megszületni!
De jól le lettem pontozva amiért a kérdezőnek elmondtam a menetét.
Pedig ennek ez a menete az, hogy valaki nem ért vele egyett az egy dolog de attól még igaz.
Nem volt abortuszom most perpillanat nem tudnék elmenni ilyen műtétre.
De nem tudhatom mit hoz nekem a jövő. 12 hetes kismama vagyok van már két gyermekem.
Az első védekezés mellett estem teherbe. Minden védekezésnek van hiba százaléka ami miatt teherbe lehet esni.
Igen csak óvszerrel védekeztünk igen lehet mondani még lehet pluszba védekezni. De szerintem ezek az emberek vanbak kevesebben akik gyógyszer óvszert mellett van még kiegészítés.
Azért így beszélni a kérdezőről felháborítónak tartom. Senkinek semmi köze sincs mit csinál. Se nekem se senki másnak.
17 évesen az, hogy ő nem babázni szeretne tök érthető.
Ez szerintem nem társadalmi probléma hanem egyéni. Ahogyan én sem a társadalomért válalok gyereket, hanem páromnak és magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!