Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akiknek már volt abourtuszuk,...

Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nincs más választásom, fiatal vagyok, karrier áll előttem.

2015. febr. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 A kérdező kommentje:
Elmondtam a szüleimnek, hétfőn megyek orvoshoz.
2015. febr. 27. 20:27
 12/88 anonim ***** válasza:
12%
A szüleid hogy fogadták? Nekem 15 éves az egyik lányom. Lesokkolna...
2015. febr. 27. 20:29
 13/88 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező szerintem jobban jársz, ha visszaolvasol pár régebbi kérdést. Van ahol egész részletesen leírják, hogy kinek hogyan zajlott az egész folyamat. Itt 90%ban csak ítélkezni fognak és arról győzködni, hogy márpedig minden áron meg kell szülni, ha akarod, ha nem, ha elbírod tartani, ha nem.
2015. febr. 27. 21:01
 14/88 anonim ***** válasza:
58%

Irhatsz nekem is ha bármi kérdésed van

32 éves vagyok és 2 hete volt.

2015. febr. 27. 21:02
 15/88 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen itt is szivesen irok nekem is segitett egy itteni kérdés,sokat
2015. febr. 27. 21:04
 16/88 anonim ***** válasza:
89%

A papírozás részét nem tudom, a beavatkozást igen.

Egynapos sebészet keretén bellül reggel bemész felvesznek. Amikor sorra kerülsz bekötik az infúziót és felfekszel a műtőasztalra (olyan mint a nőgyógyászati vizsgáló). Felületes altatásba elvégzik a műtétet majd felébresztenek amire álltalában nem emlékeznek. Visszavisznek az ágyadba ahol alattad egy nedvszívó lepedő van. Miután kialszod magad felkelsz letusolsz megkapod a zárójelentésedet és kísérővel hazamehetsz. Tampont nem használhatsz csak betétet. Intézménytől függ mikor kell kontrollra menned. Egyén és terhesség nagyságától függ meddig és milyen erősen vérzel utána illetve hogy mennyi görcs jár hozzá.

Aki ide ír...ennek a topicnak az a címe, hogy "terhesség megszakítása" aki ide ír azért teszi mert segítségre van szüksége. A döntést már meghozták. Nem tisztje senkinek sem ítélkezni. Ez a beavatkozás ma magyarországon legális. Aki az abortusz gondolatától rosszul van az miért nézi olvassa ezt a topikot? Miért kell egy amúgy is fájdalmas döntést megnehezíteni?

2015. febr. 27. 21:43
 17/88 anonim ***** válasza:
13%

Kedves Kérdező!

Gratulálok, 17 évesen abortusz! Igazán jó erkölcsi nevelést kaptál!

Csak úgy összegabalyodni egy sráccal, akivel nincs is igazán lelki kapcsolatotok, csak hogy is mondjam "barátok".... Hmm... Az ötös válaszolóval értek egyet.

Kedves 16-os válaszoló!

Azért írunk ide, ezekbe a topic-okba, mert reménykedünk abban, hogy talán egy gyermek életét még meg lehet menteni a biztos haláltól!

Amúgy engem elvetettek só mérgezéses abortusszal 45 évvel ez előtt, tehát én nyugodtan szólhatok a hasonló sorsra jutó gyerekek érdekében!

Persze megint csak azt tudom írni, hogy akik ok nélkül vetetik el a gyermekeiket, megérdemelnék hogy soha többet ne legyenek várandósak!

És a komoly oknál nem az állítólagos "karriert" értem,vagy nem a "nincs megfelelő anyagi hátterem", vagy a "fiatal vagyok még persze dugni nem voltam", hanem pl, ha nincs az agy a koponya csonton belül, ha az élettel összeférhetetlen kromoszóma betegségben szenved, és még sorolhatnám az igazán valódi tragédiákat...

Persze ez titeket mit sem érdekel... Hát ezért nem tudjuk sajnálni azt, aki a fentiekre hivatkozva veteti el a saját gyerekét!

2015. febr. 28. 12:30
 18/88 anonim ***** válasza:
81%

"Nem én találtam ki, valaki mondta, hogy egy nőnek a legnagyobb teljesítmény, amit nyújthat, az a gyereknevelés."

gondolom, ezt néhány száz évvel ezelött mondta valaki.

vagy úgy gondolod, hogy most, 2015-ben, sem képes egy nő nagyobb teljesítményre, mint a gyereknevelés?

2015. febr. 28. 12:50
 19/88 anonim ***** válasza:
83%
Elvetettek 45 évvel ezelött? És most itt osztod az észt? Honnan?
2015. febr. 28. 13:00
 20/88 A kérdező kommentje:

Nagyon fiatal vagyok, nem bírnám el a terhet, hogy itt legyen egy gyerek...kis lakásban élek a szüleimmel, egyke gyerek vagyok. Nem hiányoznának az elítélő nézések, hogy terhesen megyek iskolába.

A szexualitás és a gyermekvállalás pedig szerintem két teljesen más dolog, házasságig nem is szabadna talán?

Nem ismeretlennel feküdtem le, és védekeztünk. Olyan fiú még nem volt az életemben, akivel kapcsolatot szerettem volna, de vágyaim, igényeim vannak.

Nem szeretnék ítéleteket, csak tapasztalatokat hallani, ezek szerint ez lehetetlen.

2015. febr. 28. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!