Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?
"Magyarországon a magzat is "jogalany". Csak sajnos visszamenőleg kapja meg ezt a jogot."
Így van. A feltétele az élveszületés. Gyakorlati okai vannak. Például az öröklésnél. És nem az az oka, hogy utólag elismerik, hogy 2 sejtes korában is már ember volt.
"Miért engedik a törvények az abortuszt?"
Mert túl nagy lenne a társadalmi felháborodás, ha betiltanák. És több kárt okozna, mint amennyi hasznot hozna. És mert a szegényebb réteg szívná meg, akiknek úgyis nehéz normális anyagi körülményeket biztosítani a gyerekeinek. A pénzesebbje simán kiutazna valamelyik külföldi klinikára.
"Te sem csak őt látod, hanem azt is, hogy áldott állapotban van és a méhében ott a gyerek is."
Nem, én nem látom. Főleg, ha néhány hetes terhes.:)
Irigylem a szemedet.
"Ja es amugy ezt a vizes gumi modszert ne reklamozd, baromsag."
Félreértetted a válaszolót. ő ugy értette, hogy aktus után a pár kivonul a fürdőszobába, kiüríti a cuccot, aztán feltölti vízzel a gumit. aztán áttanulmányozzák tüzetesen, nem ereszt-e. ezt egyszer már valahol elmagyarázta részletesen.:)
"nem is értem, más miért nem képes legalább annyira, hogy magának beismerje: hibáztam."
Talán mert úgy gondolja, nem hibázott?
60-as válaszoló vagyok. Ugyan már 1 kezemen megtudnám számolni, hogy hány embert ismerek akik duplán védekeznek. Összes ismerősöm vagy gyógyszerrel vagy óvszerrel vagy spirálal védekezik.Senkinek meg sem fordul a fejükben a dupla védekezés.
Tudod miért mert ahogy én is meg voltam győződve arról, hogy minden ok. Nyilván ez a vízzel valló ellenőrzés nagy hülyeség. Persze leszeded a párodról a gumit és ellenőrződ.
Nem tudom, én hogy eshettem teherbe mert párom ellenőrizte a gumit de nem is lényeges hiszen vannegy csodás lányom.
Én megtehettem, hogy megtartsam. Volt munkahelyem, tartós kapcsolatom stabil hátterünk.
De áruljátok már el akik ennyire leszóljátok a Kérdezőt.
Fordítsuk meg, mondjuk a lányotok teherbe esik. Nem akarja megtartani a terhességet? Ti mit csináltok? Nem engeditek?
Az mennyivel lenne jobb ha mindenki megtartaná a terhességét olyan családba ahol nélkülözne a gyerek? Vagy mondjuk bántalmazzák?
Miért lenne jobb, hogy állami gondozásba kerül a gyerek?
Esetleg beteg sérült gyerek születne?
Hozzáteszem, óvszerrel védekezzünk azóta is nem volt. Fiamat és a mostani babámat is terveztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!