Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akiknek már volt abourtuszuk,...

Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nincs más választásom, fiatal vagyok, karrier áll előttem.

2015. febr. 27. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
92%
59 es .. Igen , el mondom neki majd ha abba a korban lesz , hogy felfogja ! Elárulom neked .. Nekem is lehetett volna testvérem , és édesanyám elmondta nekem , hogy édesapámmal akkor úgy döntöttek , nem vállalják be . Megértettem őt ,a miérteket is és nem törtem felette pálcát a történtek miatt. Bár testvérem nincs , nem agyalok rajta ..mi lett volna ha , és édesanyámat tisztelem - becsülöm . A néma sikoly című hatásvadász filmet láttam ... ,hülyeségnek tartom mikor azzal példálóznak . S meddő vitának azt is , amit te és a hozzád hasonlóak művelnek . Tisztára mint a Jehova tanúi .. Erőszakosak , megszállottak .. Fújják , skandálják a hülyeséget és nem veszik észre , higy mindenkinek saját egyéni döntése miben hisz , vagy mit cselekszik !!!
2015. márc. 4. 11:33
 62/88 anonim ***** válasza:
9%
És arról ki tehet, ha valaki nem hajlandó óvszer mellett még gyógyszert is szedni? És csak nekünk nem lyukad ki soha a gumi? És ha kilyukad, miért nem lehet esemény utánit bevenni? Mert azt még elhiszem, hogy oké, megtörténik a baj, de azt már kevésbé, hogy nem is veszik észre. Aki annyira nem akar gyereket, miért nem ellenőrzi az óvszert legalább? A tuti módszer, hogy utána teleengeded vízzel és rögtön kiderül, ha gáz van. Jah, hogy ez undi és milyen már...Az nem undorító, hogy élő emberek sorsáról döntünk, ugye? A kórházban mondta egy doki nagyon helyesen, hogy az csak körítés, hogy "de védekeztünk". A legjobb mese a világon.
2015. márc. 4. 11:35
 63/88 anonim ***** válasza:
6%
És ha elmondod a gyerekednek, hogy mi történt, 100%-ig biztos leszel abban, hogy ez semmilyen negatív hatással nem lesz rá? Nem fogja azt hinni, hogy ő is csak a véletlen műve? És csak azért élhet, mert ti úgy döntöttetek? MERT NEKTEK JOGOTOK LETT VOLNA MEGÖLNI ŐT? Mert ha éppen úgy lett volna kedvetek, akkor az Ő életét is elveszitek? Hogy ezek után majd ugyanúgy megbízik bennetek? Tudva, hogy ő is csak egy semmiség volt még az élete kezdetén nektek, akit akár kukába is dobhattatok volna, ha éppen nem jókor érkezett volna? A filmet egyszer láttam. Nem hatásvadász, semmit nem retusáltak ki. Úgy történik minden, ahogy a filmben is. Elárulnád nekem, hogy akkor mi ebben a hatásvadászat? Semmi!A múltban elkövetett hibáinkat már nem lehet eltörölni. De ha nekem lett volna abortuszom, biztos, hogy örök életemben elkísért volna a bűntudat és nem is értem, más miért nem képes legalább annyira, hogy magának beismerje: hibáztam. Nem...az agymosást nem én csinálom,hanem ti, akik elhitetitek a szerencsétlen tinikkel, hogy szexeljenek csak nyugodtan, ha meg van a baj, csak elmegy, kikapartatja magát és le van tudva. Generációk fognak úgy felnőni, hogy arra nevelik őket, az ÉLET, csak ennyi. Mit gondoltok, ha erre tanítjuk a gyerekeinket, milyen lesz a Föld jövője? Semmi érték nem lesz a világban, minden emberség el fog tűnni. Szeretet nélküli, erkölcstelen, értéktelen világ lesz.
2015. márc. 4. 11:44
 64/88 anonim ***** válasza:
90%
... Mondd, mi a célod ? Erre tetted fel az életedet , hogy megtérítésd az embereket ? Nem fogod tudni megváltani a világot , nem avatkozhatsz bele más családok , nők .. akár megesett lányok döntésébe !
2015. márc. 4. 11:48
 65/88 anonim ***** válasza:
8%
Köszi 66. Válaszoló 😉 ! De nem vettem sértésnek amit irt .. Igazából fel sem vettem , vannak ilyen megszállottak . Erre még reagálnék , aztán részemről befejezettnek tekintem a témát ! : .. " De ha nekem lett volna abortuszom, biztos, hogy örök életemben elkísért volna a bűntudat és nem is értem, más miért nem képes legalább annyira, hogy magának beismerje: hibáztam. "
2015. márc. 4. 12:37
 66/88 anonim ***** válasza:
88%
De ha nekem lett volna abortuszom, biztos, hogy örök életemben elkísért volna a bűntudat és nem is értem, más miért nem képes legalább annyira, hogy magának beismerje: hibáztam. " .. Tehát : A mai napig úgy véljük a férjemmel , hogy jo döntést hoztunk annak idején . Felelősségteljesen , és tudatosan döntöttünk a terhesség megszakítása mellett , nem bántuk meg .. Nem hibáztunk !!!! Valamint nem érzem, érezzük úgy , hogy valakinek is magyarázattal tartoznánk ..
2015. márc. 4. 12:40
 67/88 anonim ***** válasza:
93%

"Magyarországon a magzat is "jogalany". Csak sajnos visszamenőleg kapja meg ezt a jogot."

Így van. A feltétele az élveszületés. Gyakorlati okai vannak. Például az öröklésnél. És nem az az oka, hogy utólag elismerik, hogy 2 sejtes korában is már ember volt.

"Miért engedik a törvények az abortuszt?"

Mert túl nagy lenne a társadalmi felháborodás, ha betiltanák. És több kárt okozna, mint amennyi hasznot hozna. És mert a szegényebb réteg szívná meg, akiknek úgyis nehéz normális anyagi körülményeket biztosítani a gyerekeinek. A pénzesebbje simán kiutazna valamelyik külföldi klinikára.

"Te sem csak őt látod, hanem azt is, hogy áldott állapotban van és a méhében ott a gyerek is."

Nem, én nem látom. Főleg, ha néhány hetes terhes.:)

Irigylem a szemedet.

2015. márc. 4. 14:23
 68/88 anonim ***** válasza:

"Ja es amugy ezt a vizes gumi modszert ne reklamozd, baromsag."

Félreértetted a válaszolót. ő ugy értette, hogy aktus után a pár kivonul a fürdőszobába, kiüríti a cuccot, aztán feltölti vízzel a gumit. aztán áttanulmányozzák tüzetesen, nem ereszt-e. ezt egyszer már valahol elmagyarázta részletesen.:)

2015. márc. 4. 14:27
 69/88 anonim ***** válasza:
71%

"nem is értem, más miért nem képes legalább annyira, hogy magának beismerje: hibáztam."

Talán mert úgy gondolja, nem hibázott?

2015. márc. 4. 14:29
 70/88 anonim ***** válasza:

60-as válaszoló vagyok. Ugyan már 1 kezemen megtudnám számolni, hogy hány embert ismerek akik duplán védekeznek. Összes ismerősöm vagy gyógyszerrel vagy óvszerrel vagy spirálal védekezik.Senkinek meg sem fordul a fejükben a dupla védekezés.

Tudod miért mert ahogy én is meg voltam győződve arról, hogy minden ok. Nyilván ez a vízzel valló ellenőrzés nagy hülyeség. Persze leszeded a párodról a gumit és ellenőrződ.

Nem tudom, én hogy eshettem teherbe mert párom ellenőrizte a gumit de nem is lényeges hiszen vannegy csodás lányom.

Én megtehettem, hogy megtartsam. Volt munkahelyem, tartós kapcsolatom stabil hátterünk.

De áruljátok már el akik ennyire leszóljátok a Kérdezőt.

Fordítsuk meg, mondjuk a lányotok teherbe esik. Nem akarja megtartani a terhességet? Ti mit csináltok? Nem engeditek?

Az mennyivel lenne jobb ha mindenki megtartaná a terhességét olyan családba ahol nélkülözne a gyerek? Vagy mondjuk bántalmazzák?

Miért lenne jobb, hogy állami gondozásba kerül a gyerek?

Esetleg beteg sérült gyerek születne?

Hozzáteszem, óvszerrel védekezzünk azóta is nem volt. Fiamat és a mostani babámat is terveztük.

2015. márc. 4. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!