Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tapasztalatok bécsi klinikán...

Tapasztalatok bécsi klinikán végzett gyógyszeres terhesség megszakítással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mi a pontos folyamata?

Milyen vizsgálatokat végeznek el? Milyen kérdéseket tesznek fel? Meg kell adni a valódi nevet?

Mennyi ideig kell bent maradni a gyógyszerek bevétele után?

Kontrollra mennyi idő után kell menni?

Kérem csak az írjon, aki átesett rajta.

Ne a netről bemásolt dolgokat írjátok meg....

2014. jún. 9. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem volt gyógyszeres ab-m,de itthon.Az is érdekel?
2014. jún. 9. 13:48
 2/11 A kérdező kommentje:

Persze, az is érdekel.

Tudom nem könnyű merről beszélni, de elmondanád a menetét? Mit kellett neked intézni, mi volt amit a kórház rendezett?

2014. jún. 10. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Gyogyszeres itr? Kecskemeten van ra lehetoseg?
2014. jún. 10. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:

magánklinikán csinálták Bp-en,de már ott sem csinálják.

[link]

De ha felhívod őket,lehet,hogy meg tudják mondani ha valaki csinál ilyet MO-on.

Kaptam két tablettát,az egyiket még előző nap kellett bevenni,a másikat következő nap,ezt még otthon.

Aztán bementem hozzájuk reggel,kaptam egy ágyat,meg egy bogyót amitől beindult a vetélés,kb két órát nekem nagyon fájt.Aztán be kellett vennem még egy bogyót,hogy rendesn kitisztuljon minden,az már nem fájt annyira.

Az egész kb 8-13 óráig tartott.A végén megvizsgáltak UH-val,hogy kitisztult-e minden,majd mehettem haza.

Pár hét múlva vissza kellett mennem kontrollra.

De én akkor felhívtam egy ostrák kórházat is,ott nem kellett volna befeküdni egyáltalán.

2014. jún. 11. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Magyarorszagon már betiltották! =( most volt abortuszom én is körüljártam a témát rendesen :(

Én vegul nem tudtam kimenni bécsbe mert tobb napig kellett volna kinnt lennem ( messze lakom a határtol nagyon) es sajnos nem tudtam tobb napot megengedni magamnak h tavol legyek =( szoval sajnos nem tudok erre a kerdesre valaszolni. Csak a netes dolgokat tudnám én is mondani.

Itt Mo-on egy 20 perces műtét keretében megcsinálták, ahogy vegeztunk megszunt minden panaszom addigi folyamatos hányas, cici fájás és "egész nap majd el alszom" állapot. Semmi fajdalmam nem volt semmit nem ereztem és azóta se.

De kitartást hajrá!=)

2014. jún. 12. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
nem tiltották be.
2014. jún. 12. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
2014. jún. 12. 20:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor a erős fájdalom csak pár óráig tartott?

Milyen fájdalom csillapítót kaptál és meddig volt rá szükséged?

És a vérzés mennyire volt erős az első nap és utána?

Neten riasztó dolgokat lehet olvasni, egy hét elviselhetetlen tömény fájdalom, nagyon erős vérzés...

2014. jún. 13. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem csak pár óráig fájt nagyon,utána olyan volt mint egy menstruáció,de,hogy meddig véreztem arra nem emlékszem.

Nagyon régen volt egy műtétes ab-m is,úgyhogy össze tudom hasonlítani.Ez mindenképp a kevésbé fájdalmas megoldás.

2014. jún. 14. 15:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekem 4 napja volt a tablettás abortuszom.Nagyon rettegtem töle, mert mindenféle rosszat olvastam rola, h orditani fogok a fájdalomtol, deee SEMMI!:) Bécsben intéztem a dolgot egy magánklinikán, hetfön ott a doki elött be kellett venni a 3 mifegyene tablettát, rá két napra itthon a prosztagrandint. Elöször kettöt egy 600 mg.os fajdalomcsillapitoval, majd 3 orara rá ugyanezt. Én nem ereztem semmit, a 2. kör utan indult meg a vérzés nagyon erösen, majd egyszer amikor pisiltem aznap, kijött valami nagy kocsonyaszerü alvadt vérdarab belölem, és azota csak enyhe vérzés ami még eltarthat egy 2 hétig kb. Semmi fajdalmam nem volt, kicsit estére bekábultam a 2 csillapitótól, attól elaludtam, de már másnap mintha meg sem történt volna. Az ára kicsit meredek ugyan de nekem megérte:) Nem kaparásztak bennem, és nem altattak, semmi rizikó a jövöbeni terhességekre nézve. Én szerencsésen megusztam a fájdalmakat, de az is lehet hogy ezeket csak valaki kitalálta, hogy elriassza a nőket tőle. Én az 50. napban voltam, és a 63. napig lehet ezt a tablettás modszert alkalmazni( az elsö nap az utolsó mensi elsö napja).
2019. jún. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!