Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Terhesség után 82 kg lettem.16...

Terhesség után 82 kg lettem.165 cm. Elkezdtem a bécsi diétát, ma a 4. napnál tartok -2 kg. Tudom, hogy csak víz, de kitartó leszek. Valaki tényleg fogyott 2 hét alatt 8-9 kg-ot? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Nekem 9-10 kg kellene mínuszban..:) A kicsivel sétálok minden nap, vagy kerékpározom. Elég ez? Még szűztea kapszulát is bekapok egy nap egyet. Hatásos lesz így?
2010. aug. 12. 11:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
milyen a bécsi diéta?nagyon érdekelne...köszike
2010. aug. 12. 11:44
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Rövid távon igen, de hosszű távon nem. Akármennyit is adsz le ezzel az önkínzós és egészségtelen módszerrel, pár héten belül visszajojózik rád kétszer annyi.
2010. aug. 12. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Koplalással kétszer annyi fog visszamenni ebben biztos lehetsz. Maradj a normálisnál, ami 1kiló 2hét.
2010. aug. 12. 11:55
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
anyaként nem tűnt fel, hogy egy egy éves gyerek napi kajamennyisége is több, mint amit ebben a szarban ajánlanak?
2010. aug. 12. 11:59
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

Séta+szűztea bogyi+bécsi diéta = LÓSZ@R

Már bocsánat.

Egészséges életmód (nem hókuszpókusz diéta!), ami áll napi ötszöri kisebb étkezésből, egészséges ételekből, zöldségből, gyümölcsből, húsból, tejtermékből, és heti minimum 3-4 alkalommal 45-60 perces intenzív (!) testmozgásból! A bicikli jó, de nem ám a kisboltig, meg vissza, hanem kitartóan!

Fel nem fogom, tényleg, nem értem meg, hogy mikor jönnek már rá az emberek, hogy hókuszpókusz bécsi/frankfurti/párizsi/mátészalkai dinnye/kókusz/csirke/lámpabúra diétával NEM lehet lefogyni! Ezek maximum a méregtelenítésre jók, a méregtelenítés célja pedig nem a fogyás, hanem a fogyás előtt a salakanyagok kiürítése, hogy arra hatásosabban épüljön az egészséges testsúlycsökkentő életmód!

Ha most 82 vagy, akkor leszel ezután a diéta után még 90 is. És azt az mondja neked, aki mindezt az utat már végigjárta!

25/L

2010. aug. 12. 12:04
 6/16 anonim ***** válasza:
2 kollégám csinálta, egy fiatal nő és egy középkorú férfi. 4 és 6 kilót fogytak 2 hét alatt, utána mindketten többet híztak vissza. Másfélszer annyit kb.
2010. aug. 12. 12:21
 7/16 anonim válasza:

Szia!

Én szülés után fogytam le úgy, hogy reggelire csak könnyűt ettem (kefír, vagy gyümölcs, pirítós - nem fehér kenyérből - margarinnal vagy sajttal, stb.), ebédre mindíg van leves (általában zöldség alapú, lehetőleg zsiradéktól mentes, kb 2 dl) és a második is a lehető legkönnyebb. A vacsit fokozatosan csökkentettem addig, amíg el nem tudtam hagyni, vagy épp csak pár korty kaukázusi kefírre vágyom. A mozgásom - bár szégyenlem - mindössze annyiból áll, hogy az egy éves kislányom után rohangálok, sétálok vele, játszunk, na meg a takarítás :) Arra figyelünk még, hogy egy héten egyszer, mondjuk hétvégén legyen egy olyan nap, amikor olyat ebédelünk, amilyet szeretnénk. Legyen az rántotthús, vagy éppen pörkölt. És minden ebéd után elfogyasztunk egy túrórudit, desszert gyanánt. Ami még bevált: esténként, ha nagyon ehetnékünk van, megeszünk egy zacskó szotyit, vagy tökmagot.

A férjem ezzel a módszerrel és heti egyszeri konditermezéssel már 20 kg-ot fogyott én pedig 13-at február elseje óta. Nagyon divatos szó, de most megállja a helyét, hogy mi életmódot váltottunk. Ezt tartjuk, tudjuk is tartani, és szeretünk így élni.

Általában csupa egészséges élelmiszert eszünk, sok halat, kevesebb csirkét és még kevesebb tésztát, cukrot, vagy zsírt. De nem iktattuk ki az étrendünkből az utóbbiakat, csak ritkán esszük. Néha, nekem is becsúszik egy zsíroskenyér, ha nagyon megenném, de február óta egyszer volt ilyen, csak kb. két hete. Légy következetes és tarts ki. Szerintem, ha csak valami nagy változás nem köszönt be a világba, mi így fogjuk leélni az életünket étkezés szempontjából. Pedig még fiatalok vagyunk: 28 éves anya és 32 éves apa :D (na meg feleség és férj!)

Kitartást és sok sikert :)

2010. aug. 12. 12:58
 8/16 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat. Egyszer már csináltam, de csak egy hetet, 3 kg ment le, s lenn is maradt.

Az aki annyira tudja, hogy 45 percet mozogni intenzíven, nem szülő. Mikor tudok én magamra fordítani 45 percet intenzíven, csak azzal foglalatoskodva... hmm..

Esetleg tud valaki egy olyan diétás étrendet, ami megfelel az ötszöri étkezésnek, tele van zöldséggel,meg gyümölccsel, meghatározott mennyiségben. Nagyban segítené a sorstársaimat is. Mert szerintem vannak, s nem kevesen, akik szülés után szeretnének ismét elfogadhatóan kinézni.

2010. aug. 12. 12:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm is ezt a fogyókúrát csinálta még pár éve, neki 5 kg ment le, és azóta sem jött neki vissza. Csak annak jön vissza, aki zabálzabál-fogyókúrázik-zabálzabál.. Kerékpározz, menj el úszni, vagy vegyél egy aerobic DVD-t, és hetente 3x próbálj meg fél órát rászánni, és fogyókúra után meg egyből térj át az egészséges étkezésekre! :)
2010. aug. 12. 13:03
 10/16 anonim ***** válasza:

szintén az egészséges diétát ajánlanám.

én 80kg-ról fogytam le 52-re,drasztikusan,majd 2-3 hónap alatt 96!kg-ra híztam vissza,úgy,hogy nem zabáltam magam halálra.

tehát az ilyen diétáknak,kapszuláknak értelme semmi.

egészséges táplálkozással 2 hónap alatt simán lemegy a 10 kiló és az nem is jön vissza,ha utána is normálisan étkezel.

2010. aug. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!