Mikor kezdödnek el a a terhesség elsö jelei? 2 hete nem védekezünk és elkezdtem szédelegni, és olyan furcsán érzem magam. Vagy bebeszélem magamnak?
Figyelt kérdés
2008. júl. 22. 14:24
1/5 anonim válasza:
szédelgés lehet az időjárás miatt is . Semmi konkrétat nem írtál..pl.: mellfeszülés , alhasi komfortváltozás, puffadás, már lehet kezdődnének a tünetek, de csak akkor kapsz választ, ha nem jön meg és tesztelsz.
Hát remélem az van amit szeretnétek!
2/5 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés volt már, itt van pl. egy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
3/5 A kérdező kommentje:
a menstruációm 2hét mulva fog megjönni.nincs semmi más tünetem csakhogy ugy szédelegni kezdtem.de sztem csak bebeszélem magamnak mert még a menstruáciom nem késett és azért is mert nagyon szeretnénk babát.
köszönöm
2008. júl. 22. 14:30
4/5 anonim válasza:
2 hét múlva jön a menzid és babát akarsz? Akkor pé közelében lehetsz, uh most kell tenni az ügy érdekében!!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!azon leszünk :)
2008. júl. 22. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!