Mikor jelentkeznek a terhesség első jelei? A nemvárt mensi előtt, vagy után?
Mensi előtt 1-2 nappal elkezdett feszülni a mellem, de a hasam ugyanúgy fájt mint amikor meg akarna jönni.
Aztán kimaradt a mensim és akkor nagyon fáradékony lettem.
Nekem ezek a tünetek voltak mensi előtt és alatt. Utána nem igazán volt más tünetem, szerencsére tök jól voltam terhesen.
Mensi körül nekem is fájt a mellem, fáradékonyabb is lettem, és bár ekkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de ezeket nem utólag magyaráztam be magamnak. Imádom az ilyen megjegyzéseket. :)
Az igazi terhestünetek nekem is később jöttek, kb. 6-8 hetesen, de mensi körül is épp elég gyanús volt nekem, hogy fáj a mellem és egész nap olyan voltam mint egy álomkóros.
Én is imádom az "imádom az ilyen típusó megjegyzéseket",
Miért ne fordulna elő? Itt is hányan írják, hogy most kellene megjönni, és szédültem, undorodtam a kávétól, feszült a mellem...stb. Aztán írnak, hogy mégis megjött. Az, hogy bemagyarázzák, attól van, hogy nagyon szeretnének babát, és egy szimpla fejfájásra is azt hiszik, hogy esetleg a baba miatt van. Vagy ha meg terhes, akkor is hajlamosmindenre ugyanezt hinni. Erre értettem. Én meg a te megjegyzéseidet imádom.
Azért azt sem mindegy,hogy valaki mikor érzi!
Én attól megyek falnak, amikor valaki erősködik,hogy ő bizony 4-5 nappal már peteérés után érzett mindent.
Be sem ágyazódott még akkor, tehát nem termel még hormont a szervezete,ami okozza a tüneteket. És ez nem olyan,hogy igy van, vagy nem így van. Ez egy tény és kész.
Az,hogy nemvárt körül már egy-két dolgot érez, az szerintem oké!
Biztos, hogy valaki csak bemagyarázza magának, de pl. az én esetemben a korai jelek tök egyértelműek voltak, és attól még, hogy más bemagyarázza a dolgot, addig jó páran vagyunk, akiknek valósak voltak a tüneteink.
A beágyazódást nem éreztem, sőt semmi extra tünetem nem volt, de azt a két tünetet: a mellfeszülést és a fáradékonyságot soha máskor nem éreztem. Így kedves tiltakozó hidd el létezik olyan is, hogy valaki hamarabb érez dolgokat teljes joggal (mert valóban terhes), úgyhogy nem csak a te állításod lehet kizárólagosan igaz.
Nézd, nem vitatkozom veled. Pusztán azt gondolom,hogy ha valami lehetetlen,akkor lehetetlen. Peteérés után mondjuk 3 nappal nekem hiába mondja bárki,hogy érzett tünetet, nem hiszem el.
Az,hogy valaki azt mondja,hogy érezte és ezt tünetnek veszi, az is más dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!