Kismamák akik Rubint Rékára vagy egyebet tornáztok lenne egy kérdésem? 18+3 vagyok még nem tornázok, terhesség előtt elkezdtem aztán kiderült hogy terhes vagyok és abba hagytam.
Figyelt kérdés
most késő elkezdeni és melyik kazettát vagy Cd vegyem meg,mennyiért és hol?2011. márc. 4. 21:07
1/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha a terhességem előtt nem sportoltam rendszeresen, akkor ne most kezdjem el. Az a tapasztalatom, hogy a Rubint Réka nagyon nehéz és megterhelő gyakorlatokat végeztet, nyilván aki hónapok vagy évek óta nyomja ezt, annak simán megy, viszont egy kezdőnek nagyon sok. Ha nem szeretnél sokat hízni a várandósságod alatt, én inkább ajánlanám a sok-sok sétát, akár gyors tempóban is, menj kirándulni, jön mostmár úgyis a szép idő és figyelj oda az étkezésre.
2/8 anonim válasza:
Én nem tornáztam terhesség előtt, most Kállai Ildikó kismama tornáját csinálom, mert a hátamnak nagyon jót tesz. Nagyon szeretem, 30 perces, vérkeringést javít és átmozgatja az izmokat, na és elmulasztotta a hátfájásom. Azt nem tudom sajnos, honnan tudod megszerezni, én a netről szedtem.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2011. márc. 4. 21:29
4/8 anonim válasza:
RR.-nek a terhes tornáját válaszd 3 részből áll. minden trimeszterre egy. Ha a 2.ban vagy csinálhatod a 2. és a 3. trimeszter gyakorlatait. Nem olyan brutál, mint a normál tornái. Ha picit is soknak érzed, pörgesd tovább nyugodtan.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm és ez kazetta vagy cd, hol tudom meg venni?
2011. márc. 4. 21:42
6/8 anonim válasza:
szia.én nem tornáznék a helyedbe egyáltalán...ha tornázol is csak keveset.
egyik ismerősöm is tornázott és rosszul mozdulhatott valoszinű,mert a babának megpattant egy ér a szivébe,figyelmeztették is hogy haggya abba...nem rég szült és a baba 1honapig pesten volt müteni kellett a szivével.csak jo tanács volt.
egy 32h kismama
7/8 anonim válasza:
egy egeszseges terhesseg eseten lehet tornazi nyugodtan...en is Rekat tudom ajanlani neked de beszelned kell az orvosoddal is. ha o engedi akkor lehet kezdeni...ha nem birod akkor csinald csak a 3. reszt mert az a legkimeletesebb
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm ,akkor marad a séta,csak tempósan nem tudom mert van egy 2.5 éves fiam , esetleg ha babakocsiba teszem.
2011. márc. 5. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!