SOS! Már 15 napja késik, a tesztem poz. Lett, de éjjel elkezdtem vérezni. Nem görcsölök, semmi bajom, "csak" vérzek, de nem sötét, darabos, hanem tiszta vér, mi lehet ez? Lehet, hogy nem is terhesség, csak tévedett a teszt?
Én is így fogtam fel kezdetben, de ez nem jó. Mindig vannak kivételek, akiknél ott maradt a baba, pedig nem is akarták, akiknek ilyen-olyan betegségük van, és növekedett a vetélés esélye, de mégis sikerült kihordani... Mi valami miatt nem lehettünk kivételek. Ennek van oka, nem másnak. A babáink tökéletessége önmagárt beszél. Szeretetet hoztak nekünk, amit meg kell őriznünk.
Mielőbbi testi-lelki felépülést!
5. válaszoló
Nagyon sajnálom Kedves kérdező! Tudom mit érzel, mert én vagyok aki 1 évvel ezelött elvetélt. Nagyon rossz lehet most Neked, de az idő enyhíteni fogja a fájdalmad. :( Próbálkozzatok újra és meglátod sikerül!
A kérdésedre most már válaszolok, mert elöször mikor írtam nem akartalak megijeszteni, de talán, ha késöbb valaki olvassa "okul" belőle, ha nem sötét darabos, hanem tiszta piros a vér az bizony vetélés lesz. :( Sajnos még az orvos sem tud ilyen korai terhességnél, piros vérzésnél segíteni. Magad ne okold emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!