Késik a menstruációm 1 hete, szerintetek lehetséges terhesség?
Figyelt kérdés
Késik a menstruációm 1 hete, csináltam tesztet, negatív lett, de lehet korai volt még. A melleim fájnak, de ennek ellenére nem jelentkezik vérzés. Nem érzem, hogy meg kellene jönnie, pedig minden hónapban előre érzem egy héttel. Mit gondoltok? Lehet terhesség, vagy esetleg más lehet a baj?2011. okt. 6. 18:59
1/11 anonim válasza:
ha szeretkeztél védekezés nélkül(nem irtad h szeretnél e terhes lenni) akkor bizony előfordulhat. bár 1hét késést már ki kéne mutatnia a tesztnek szerintem...
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék babát. Nem védekezünk 2 éve, de eddig semmi :(. Most készülünk mind a ketten orvoshoz, mert szervi elváltozást eddig nem találtak, eddig minden rendben, de csak nem érkezik a várva várt picurka.
2011. okt. 6. 19:07
3/11 anonim válasza:
Szia! Hátha most! Nekem is így kezdődött a terhességem, hogy fájt a mellem! Csinálj még 1 tesztet, ha baba van a dologban, már kimutatja, ha nem akkor irány a doki! Drukkolok, hogy baba legyen!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy. Minden nap hőmérőzök, de az elmúlt egy hónap nem igazán kecsegtet. Mellékelem, de úgy látom, hogy ez nem sikerült. Megnéznéd Te is, hogy mit látsz?
2011. okt. 6. 19:24
5/11 anonim válasza:
Szia! Nagyon alacsony a hőd, néztek nálad pajzsmirigyet, TSH-t?
Bia:)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen néztek, 10 éve szedem is az l-thiroxint, rendesen be is állítja a szintet. Nincs vele semmi gond, régóta, szerencsére.
Üdv.: Szil
2011. okt. 6. 19:59
7/11 anonim válasza:
szupi, nagyon esélyes, megy a drukk!!!
9/11 A kérdező kommentje:
Szia Bia!
Nagyon köszönöm :)!!! Én is bízok benne, hogy most sikerült :). Még megvárom a hétvégét, és újra tesztelek. Megírom majd, mi lett az eredmény.
Üdv.: Szilvi
2011. okt. 6. 20:54
10/11 A kérdező kommentje:
Szia Bia!
Sajnos nincs jó hírem. Nem jött meg, de a teszt negatív. Jövő hétre kaptam időpontot a dokitól. Már ki kellene mutatni, ha lenne baba. Köszi a drukkot, majd a következő hónap sikeresebb lesz.
Üdv: Szilvi
2011. okt. 12. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!