A vizesedés minden esetben a terhesség utolsó hónapjában van? Én 31hetes km vagyok, és elkezdtem vizesedni. Nemsoká szülni fogok?
Szia!
Én is 31 hetes múltam, és most 1 hete a bokám nagyon vizesedik. Gondolom a melegtől is...
Biztos, hogy ettől nem fogsz szülni, de ha vérnyomás-emelkedés is jön hozzá, akkor doki!
Jó egészséget!
Szia. Én most járok a 34. hétben , de már kb. 25 hetes korom óta van víz rajtam. Most ebben a melegben nagyon be vagyok dagadva, de a vérnyomásom tökéletes, így addig nagy gond nincs.
Feltétlenül méregesd, ha teheted naponta háromszor a vérnyomásod. Amíg az nem emelkedik, önmagában a vizesedéssel nincs még nagy baj. Gyakran legyen a "magasban" a lábad, így pihentesd.
Szia!
Én a 28. héttől vizesedtem, ez még önmagában nem baj, csak nagyon kellemetlen!
Akkor van baj, ha emellé még a vérnyomásod is magas, és fehérje van a vizeletben, mert az már terhességi toxikózishoz vezethet! Nekem 2 naponta mérte a vérnyomásomat a háziorvosom (sajna hiába van vérnyomásmérőm, digitális csuklós, és ezt nem fogadta el, mert állítólag nem mér valós értéket), és hetente nézte a védőnőm a vizeletemet, hogy nincs-e benne fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!