Terhesség alatti vizesedés ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Hallani a sómentes étrendről, megfelelő folyadékbevitelről,
a lábak felpolcolásáról, a kényelmes cipő viseletéről, vízhajtó teáról, fokhagymáról stb. A felsoroltak közül már mindent kipróbáltam, és még most is szedem/iszom/viselem, de egyre jobban dagad a lábam. Valakinek valami jó ötlete?
6 hónapos kismama
2010. júl. 19. 11:35
1/5 anonim válasza:
Vízhajtózni tilos, mivel kioldja a májban lévő méreganyagokat és azt megkapja egy az egyben a gyerek. Nekem még a petrezselymet javasolták és a natrium sulfuricum 9ch-s homeopátiás bogyót. De, egyik sem segített, csak a szülés után múlt el, addig olyan voltam mint a kiselefánt minden szempontból. :(
2/5 anonim válasza:
Nekem a görögdinnyét javasolták, talán valamit segített, de nagy áttörésre nem kell számítani sajnos :( Viszont finom!
3/5 anonim válasza:
Én még csak 18hetes vagyok, de nagyon vizesedem és inkább estére, majd egész éjjel pisilni járok, mert akkor pisilem ki a nap folyamán felhalmozódott vizet. Elég kellemetlen, nem tudok aludni éjjel, de reggelre mindig 2-3 kilóval vagyok könnyebb. Ez nem normális dolog, én holnap megyek védőbe, meg dokihoz, rákérdezek. Azért annak örülök, hogy kipisilem, de hiába, mert estére megint tiszta dagadtak a lábaim. :S Én is minden kipróbáltam, de semmi nem segít. :(
4/5 anonim válasza:
Nekem elég volt, hogy felpolcoltam a lábam, de már a terhesség elejétől fogva. Csak a szülés előtti héten kezdett komolyabban vizesedni a lábam.
Én végig rengeteget mozogtam, mert nekem szabad volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, akkor marad az óriás elefántláb... :)
2010. júl. 20. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!