Mit lehet tenni, használni a terhesség alatti "vizesedés" ellen? Van valami tea vagy valami ami nem árt a babónak?
Mindenképpen a dokival és/vagy a védőnővel beszéljél erről, nem csak a toxémia miatt, hanem amiatt is, hogy mit tehetsz.
Ha minden rendben van veled és a babával, akkor lehet bizonyos gyógyteákat inni (pl. csalán), de azt is csak lightos verzióban és csak orvosi/védőnői felügyelettel.
Szia! Pihentesd a lábad, tedd fel, ha leülsz, ne lógjon. Próbálj meg só és fűszermentes diétát tartani, ill. egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, ezek vízhajtó hatásúak. Én ittam hibiszkusz teát is, de mértékkel. Vízhajtót nehogy beszedj, mert az a magzatvízre is hatással van! A dokidat mindenképp keresd fel, nehogy toxémiás legyél. Ellenőrzik a vizeleted, hogy nincs-e benne fehérje, ill. mérd a vérnyomásod. Ha magas, az baj! Egyébként nyugi, a terhesség végén ez teljesen normális. Én is ezzel küzdök, a de amiket írtam, az használt.
Boldog babavárást! 35 hetes kismami
Szia!
Én itt olvastam korábban, hogy alkoholmentes sörre kalcium pezsgőtablettát kell inni. Nekem két egymást követő este meg is oldotta a problémámat. Ha szereted a sör ízét, egy próbát megér :)
Van akinek használ a petrezselyem, vagy az alma.
Én most a Natrium sulfuricumot próbáltam ki, és nekem is bejött. 3-4x1-et szedek, mert ezt olvastam egy homeopátiás oldalon. De itt néhány kismama 2x5 golyócskát szed.
Sziasztok!
Én egy tapasztalatomat szeretném megosztani.
Terhességemet megelőzően is szedtem egy multivitamin csomagot és ezt a terhesség során is szedtem viszont. Most 28 hetes vagyok és kb. 3-4 nagyon vizesedtem - a bokámat nem láttam. A lényeg hogy szombaton azaz 04.24-én vettem be utoljára a vitaminjaimat és érdekes módon nem vizesedek hétfő óta...
Bárki bármit szerintem az én szervezetem a vitamintól vizesedett. Nem állítom hogy másoknál is így lenne, biztos szervezet és alkatfüggő. De ha valaki szed vitamint megér egy próbát hogy tesztelje hátha a vitamin miatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!