Terhesség után 82 kg lettem.165 cm. Elkezdtem a bécsi diétát, ma a 4. napnál tartok -2 kg. Tudom, hogy csak víz, de kitartó leszek. Valaki tényleg fogyott 2 hét alatt 8-9 kg-ot? Többi lenn.
13:03-as vagyok, ez a fogyókúra talán jobb, csak nem ígér olyen gyors fogyást, 3 hónap -10 kg, de egészségesebb:
1. Nap
Reggeli 1 szelet teljes kiőrlésű pirítós, sovány margarin, 1 szelet sovány baromfisonka, 1 szelet sovány sajt, paprika, paradicsom. Férfiaknak 2 szelet pirítós ajánlott.
Tízórai 1-2 darab gyümölcs (alma, körte)
Ebéd 1 szelet natúrhús pirított zöldségekkel. Férfiak a zöldség és a hús mellé elfogyaszthatnak egy csésze barna rizst.
Uzsonna 2 dl zsírszegény joghurt, 1 kisebb darab teljes kiőrlésű péksütemény.
Vacsora 1 szelet grillezett tengeri halfilé nagy adag zöld salátával, olívaolajos öntettel, reszelt parmezán sajttal. Férfiak 1 szem főtt borgonyával egészíthetik ki a vacsorát.
2. Nap
Reggeli teljes kiőrlésű müzli sovány tejjel vagy joghurttal, 1 kis maréknyi aszalt gyümölccsel.
Tízórai zöldségcsíkok, frissen facsart narancslé
Ebéd gombás, sárgarépás, olívaolajos, teljes kiőrlésű tészta, mellé 1 adag saláta. Férfiak a tészta mellé elfogyaszthatnak 1 szelet natúrhúst. A nők is fogyaszthatják hússal a tésztát, de akkor a tésztaadagot csökkentsék a felére.
Uzsonna 1-2 maréknyi natúr mandula
Vacsora tepsiben sütött burgonya natúrjoghurttal és reszelt sajttal. Mellé nagy adag paradicsomsaláta.
3. Nap
Reggeli 1 szelet teljes kiőrlésű pirítós körözöttel (sovány túróból) paprikával. Férfiaknak 2 szelet pirítós az adag.
Tízórai 1-2 darab gyümölcs
Ebéd könnyű főzelék bármilyen zöldségből (kelkáposzta, zöldbab, zöldborsó) fokhagymás sült hússal.
Uzsonna sajt zöldségekkel, zöld salátával
Vacsora a maradék körözött a reggeli mintájára.
4. Nap
Reggeli lágy vagy főtt tojás teljes kiőrlésű pirítóssal, csíkokra vágott kígyóuborkával és kaliforniai paprikával vagy paradicsommal. A nőknek 1, a férfiaknak 2 tojás ajánlott.
Tízórai gyömölcssaláta
Ebéd göngyölt csirke - vagy pulykamell nagy adag görög salátával. Férfiak egy fél adag barna rizst is fogyaszthatnak mellé.
Uzsonna Zsírszegény joghurt. A férfiak elfogyaszthatnak mellé korpás kekszet vagy puffasztott rizst.
Vacsora Cézár saláta. Férfiaknak 1-2 szelet pirítós.
5. Nap
Reggeli 1 darab teljes kiőrlésű péksütemény 1 pohár natúr joghurttal vagy tejjel. 30 perc intenzív gyaloglás
Tízórai bármilyen aszalt gyümölcs
Ebéd zöldségleves (tészta nélkül) cukkinis-póréhagymás (zöldséges) ritottó.
Uzsonna 3 dl kaukázusi kefír paprikával, kígyóuborkával, sárgarépa- vagy zellercsíkokkal
Vacsora sonkából, tojásból, sovány sajtból, zöld salátából, uborkából, kaliforniai paprikából, koktélparadicsomból készült saláta.
6. Nap
Reggeli rántotta soványsonkával
Tízórai gyümölcssaláta
Ebéd húsleves tészta nélkül, tepsiben sült sertéskaraj (vagy comb) nagy adag zöld salátával. A férfiak 1 csésze brokkolis rizst is fogyasszanak mellé.
Uzsonna bármilyen natúr mag
Vacsora grillezett tengeri halfilé, tepsiben sült burgonyával, salátával.
7. Nap
Reggeli teljes kiőrlésű lisztből készült muffin, lekvárral
Tízórai bármilyen zöldségcsíkok joghurtos öntettel
Ebéd tepsiben sült rántott hús, párolt zöldségekkel
Uzsonna gyümölcsturmix natúrjoghurtból és friss gyümölcsökből
Vacsora olívaolajos-citromos fokhagymás tészta.
"Az aki annyira tudja, hogy 45 percet mozogni intenzíven, nem szülő. Mikor tudok én magamra fordítani 45 percet intenzíven, csak azzal foglalatoskodva... hmm.. "
Jaaa, drága, akkor azt kell mondani, hogy amíg nem elég nagy a gyerek hozzá, addig nem tudok sportolni/fogyózni. Nyilván te is így voltál. De akkor ennek a kompenzálására nem a hókuszpókusz való, egészséges étrendet akkor is lehet tartani, ha a gyerek mellett ülsz egész nap. Már egy lépéssel előrébb vagy.
Amúgy meg de, "az" szülő. Fél óra ment minden nap intenzíven, volt, hogy a babát is elvittem (nordic walking, a baba a hátamon aludt, stb). Aláírom, nem volt könnyű, és nem is tudtam mindig megoldani. De a hókuszpókuszba akkor se érdemes nagy energiákat fektetni, mert nem működik, tapasztalat.
en a gastroyal szenhidratszegeny dietajat hasznalom, az 3 etkezes, + egy desszert 1500 forintert, kibirható árral, plussz egy diétás joghurt, igy megvan az otszori etkezes, sosem felejtem el, a bebi setajahoz is magammal tudom vinni.
kenyelmes, valtozatos, es finom, otszor kajalva nem erzem ehesnek magam.
sok sikert.
mellesleg nekem 17 hós a bébim, hat eleg durvan le szoktam faradni, kivancsi lennek az ittlevő nagyszajuak hany ora utan dolnenek ki egy egy ilyen kis orokmozgó mellől :))
17:53
az a baj, hogy ebben a topikban a kérdés nem az volt, hogy ki meddig bír talpon lenni a gyerkőccel, hanem hogy hatásos-e a bécsi diéta. nem tudom, ki hogy van vele, de ezt gyerektelenek is meg tudják mondani. nehogymár azok meg se szólalhassanak, akiknek nincs babájuk. Ezt nem gondoltad komolyan, ugye? Annak joggal nagy a pof@ja, aki gyereket szült?
Többen csak azt mondjuk, hogy a bécsi, meg semmyilen diéta nem oké. Ez volt a kérdés a válaszra. De mikor megjelennek a hős mindentudó anyukák, akkor lever a víz.
Amúgy nekem nagy volt a szám, és babám is van. És ment mellette a napi fél óra-negyven perc intenzív mozgás. Arra van időd, amire szorítasz időt.
# válasz a kérdésre, na :)
Amúgy amit a 13:05-ös ír, az sokkal jobb, nem a koplalásra alapozza a fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!