Kell két íróasztal? Mik a tapasztalatok? 2 gyerek egy szobában,4 év korkülönbség.
Lehet, hogy mire a nagy 5.-es lesz, addigra elég egy is, mert a nagy inkább az ágyban hasalva fog tanulni? Én ott tanultam, még a házit is a földön hasalva írtam, de ez mennyire jellemző?
Jelenleg a nagy elsős, de az új szobabútor miatt most kell döntenem.
Szerintem jó, ha van. Oké, én is sokszor az ágyon tanultam, de voltak dolgok, amik miatt azért mégis oda kellett ülnöm az asztalhoz, arról nem is beszélve, hogy valahol azért a könyveket, füzeteket tartani is kell.
Egyébként nem túl egészséges a hátnak ez a hasalva tanulás, főleg ha írnia is kell, és a szemet is ronthatja, ha nem jó a fény, ezt pedig az íróasztalnál jóval könnyebb orvosolni, mint a földön/ágyon.
Mi is sokáig egy szobában voltunk a testvéremmel, de mindkettőnknek volt saját íróasztala.
Mi most tervezunk butort a gyerekszobaba, szinten negy ev korkulonbseg, leany s fiu(a fiu meg pocaklako), s mi mindket gyermeknek kulon agyat, szekrenyt, polcot, iroasztalt csinaltatuk. Ket emeletesagy, az agy alatt lesz a szekreny s iroasztal.
Kell nekik egy kis "intimszfera"... Szerintem csinaljatok ugy, hogy mindkettonek legyen...
Hát, én most érettségizek majd, és szerintem lazán megszámolnám a két kezemen, hogy hányszor tanultam az íróasztalnál.
Bár, minden olyan barátomnál, ahol egy szobában van két testvér, két íróasztal van.
Ezt végül is nem mi mondhatjuk meg, hanem a két gyereked...
Egyébként, ez azt jelenti, hogy mire a kisebb iskolába kerül, kell négy év, addig mit csinálsz a másik asztallal?
Szerintem ne vedd meg most mindkettőt, hanem tedd félre a pénzt, és akkor is meg lehet venni azt a másik íróasztalt, ha a kisebb is igényelni fogja (ami amúgy egyáltalán nem biztos ugye).
3-as vagyok.
Mi ennek alapjan keszitjuk el. A szoba iszonyu kicsi... mas megoldas nalunk nem is johet szoba. Csinalhattok ti is ilyesmit ha helyhianyban szenvedtek...
Szerintem kell.
5 év különbség volt köztem meg a tesóm között, egy szobába voltunk külön íróasztalunk volt. A tesóm ott is tanult, én eleve elsumákoltam a tanulást, de akkor is az íróasztal a tanuláson kívül amolyan szentély szerepet is betöltött.
Kinek-kinek a saját íróasztala szent és sérthetetlen volt, annak a másik a közelébe engedély nélkül nem mehetett. Ott voltak a kis személyes kincseink, mert ugye pl egymás szekrényébe ha épp az volt valamelyikünknek a napi feladata hogy a ruhákat a szárítóról pakoljuk el, akkor benyúltunk a másik szekrényébe, de az asztalhoz sose.
A én fiaim között is 4 év van,annyi különbséggel,hogy a pici idén már sulis lesz.
A gyerekszobába van nagy íróasztaluk,de általában az étkező asztalnál tanul a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!