Mekkora a korkülönbség a gyerekeid között? Milyen előnyét és hátrányát látod annak, hogy ennyi a korkülönbség?
5 év van a fiaim között, a pici 4 hónapos. A nagy imádja a kicsit, a kicsi is a tesónak osztogatja a legtöbb mosolyt, féltékenységnek eddig még híre-hamva nincs, a nagy szívesen segít is amiben tud, nem nehéz nekem a 2 gyerekkel, mert a nagy már nagyon önálló, 8-tól 4-ig oviban van, így a kicsivel is tudom újra élvezni a babás időszakot, a nagy nyilván átalussza az éjszakákat, vele már nincs dolgom este 8-tól.
Hátrány: lehet hogy nem fognak annyit együtt játszani, mint a kis korkülönbséges gyerekek, mert mást játszik pl. egy 2 éves és mást egy 7 éves... Közös programokat is lehet nehéz lesz találni, ugyanezért. Más lesz az érdeklődési körük az 5 év különbség miatt.
19 honap van koztuk. A nagy most lesz3, a kicsi masfel. Hatranya, hogy a kezdeti idokben majd begolyoztam. A nagy most rli dackorszakat.
Elonye, hogy nagyon ossze vannak nove, imadjak egymast. Sojat jatszanak egyutt.
Az én fiam és lányom között is 19 hónap van.
Most 4 és két és fél évesek. Nincs és nem is volt segítségem, az eleje egyszerűen kiborító volt a két kicsivel. Amint fél éves lett a pici, onnantól tudnak együtt játszani, most már ritkán engednek be engem a saját köreikbe olyan jól elvannak egymással.
Úgy imádják egymást, mintha ikrek lennének. Nálunk is a kisebb legelőször és mindig a bátyjára mosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!