Ki mikorra tervezte a 3 dik gyermeket? második után visszamnet dolgozni? hány év korkülönbség van? milyen családi adkokedvezménnyle jár a 3 dik baba
Szia!
Nálunk 1,5 hét múlva érkezik a 3. gyerkőc. 28 hónap lesz a középső és a kicsi között. Papíron dolgozom. A nagyok után felhalmozódott szabikat veszem ki. Így rendes fizut kapok + GYes-t a kisebb után.
A terhesség betöltött 91. napjától jogosultak vagytok a 3 gyermekes családi adókedvezményre, ami gyerkőcönként 33e Ft. Meg is lehet osztani, illetve idéntől ha nincs annyi adótok a járulékból is igénybe vehető.
Ha megszületik a pici a családi 16e/gyerek, 7 nap/év pótszabi jár a szülőknek fejenként 3 gyerkőc után, lehet pályázni földgáztámogatásra, ha a feltételeknek megfeleltek.
Sok helyen van nagycsaládos kedvezmény.
Én nem mentem vissza dolgozni, mi sorba terveztük a gyerekeket. Dolgoztam a születésük előtt épp eleget. 31 évesen szültem az elsőt, 36 a harmadikat. Félúton van közöttük a középső.
A kedvezményeket már leírták.
Utolsó- nemsemmi- gratulálok!! Kemény lehet 3újszülöttel és összesen 5gyerekkel. Le a kalappal.
Nekünk is 3van kis korkülönbséggel. 32évesen szültem az első, 36 a harmadikat féluton a középsőt. Jövö ősszel megyek vissza doglozni, összesen majd kerek 8év után. Kicsit izgulok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!