Váci kórházban mostanában szült anyukák, tapasztalatok?
a nővérek jó fejek, a csecsemősök közt van egy két pszichopata, a többi normális. a kaja borzalom. Fogadott orvosom volt. Az ágyak alvásra alkalmatlanok de maga az osztály kulturált. 4 ágyasak a szobák, én csúcsidőbe szültem, tele volt az osztály.
Mire vagy még kivancsi?
Nekem nincs fogadott orvosom, én Dunakeszire járok a Bényihez sztk rendelésre. Nála esetleg szült valaki közületek? Ha igen érdekelne mikor kérjem fel, nem gond-e hogy nem a magánrendelésre jártam hozzá Vácra? illetve hogy mennyiért vállal mostanában szülést?
Epidurális érzéstelenítésről olvastam, hogy nincs még mindig nincs? Nem rossz a tudat szülésnél hogy eleve nem is adnak? Milyen érzéstelenítés van helyette?
Apuka bent lehet szülésnél végig?
A szülés után utána együtt van anyuka és a baba? Látogatók hogy láthatják ha nem lehet bemenni a szobába, ki lehet vinni a babát vagy hogy?
Egyelőre ezek lennének főleg a kérdéseim:) köszi
én nem kaptam eres telenitest de nem is kertem bem volt ra szukseg vegig mosolyogtam csak akkor fagytotz le az arcomrol mikorbnem tudtam kitolni es csaszarozni kellett :(
amugy apa vegig bent volt de ugy beszeltuk meg a kitolasra kimegy es csak az aranyorara jon vissza meg elvagni a zsinort. de aztan a csaszar miatt egybol o kapta meg a babat.
a gyermekagyas reszre nem mehetnek latogatok uvegajton /ablakon lehet megnezni a babat.
amugy minden honap elso szerdajan van szulesfelkeszito es ott az osztalyt is megmutatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!