SOTE I-en szült valaki mostanában? Mik a tapasztalatok kórházzal kapcsolatban?
személyzet,gyermekágy, szobák...stb
Jó és rosszak is érdekelnének!
Szia!
Én csak látogatóként voltam bent, meg a látogatottak tapasztalatait tudom leírni, amíg nem jön hasznos válasz, talán valamire ez is jó lesz. :)
- Négyágyas szobák vannak, az ajtók rögtön a folyosóra nyílnak, ahol régebben a látogatók szabadon mászkáltak. Amióta a vidéki babalopós eset volt, kihúztak egy láncot az első kórterem előtt, azóta a mamák és babák a lánc túloldalán vannak, a látogatók meg az innensőn. Az egész folyosó jó, ha van két méter széles, de még ott van egy pad is, tehát kb. másfél méter széles helyen tolong mindenki. Kibúvás-bebúvás nincs, biztonsági őr van, ha vége a látogatási időnek, mindenkit el is küldenek. Ez már a lánc kihúzása előtt is így volt, nagy a fegyelem. Augusztusban már megvolt a lánc, de azt mondták, hogy falat vagy ajtót is fognak majd felhúzni, nem tudom, kész van-e már. (Ezzel szemben a Sote II-n, ami most a felújítás alatt a Tömő utcai épületben üzemel, a liftek előtti térben szabadon fogadhatsz látogatót és bárki dajkálhatja a picit. - novemberi személyes tapasztalat)
- a babákat mérni kell evés előtt és után, füzetbe kell írni az eredményt (ha jól emlékszem, az első két napban talán nem kell mérni, de ebben nem vagyok biztos)
- cukros vízzel is itatják a babát, ha nem figyelsz... ráadásul ilyen százéves, nagy, gusztustalan, megbarnult gumicuclik vannak kis üveg(tehát nem műanyag)palackokra húzva, az a "cumisüveg"
- van viszont egy pozitívum, a BabyBoxPhoto cég le van velük szerződve, egy profi (de tényleg profi) fotót adnak ajándékba a babádról hazamenetelkor, persze ez a Sote II-n nincs. Itt tudsz mazsolázni: [link]
Bocs, ezek nem túl fontos infók, nem is értem, miért nem ír senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!