Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?
Hat, az a 63%-os az beteg joszag.
Meg hogy a kerdezot kellett volna abortalni. Bicskanyitogato stilusa van. Eloadna ezt nekem eloben, olyat kapna, megzavarodna. Vagy a masik, amit sajna szinten el tudok kepzelni, h tenyleg vannak ilyen emberek, akik ulnek a gep elott es rohog magaban hogy hergel mindenkit a f@.szsagaval.
Tetelezzuk fel, megtartja a gyereket, es ket ev mulva ugyan o itt ker segitseget, mert nincs penz, az ilyen osztana a legjobban az eszt, h hat minek szultel a semmire.
Idiota barmok. Az adminok meg nem tudom minek vannak...
Nézd, ennek a honlapnak az a lényege, hogy az emberek különböző kérdéseket tesznek fel, és aki tud, válaszol rájuk. A kérdésre.
Itt a kérdező nem arra volt kiváncsi, hogy kinek mi a véleménye az abortuszról. Baromira nem értem, mit keresel itt. Érdemi választ nem tudtál adni.
Az en valaszomat (72) jelentette, amit en vegul is masnak szantam (52). Az egy felreertes volt.
Abban igazad van 63%-os, h minden eshetoseget merlegelni kell, de a kerdezo mar eldontotte!!!
A kerdes nem az volt, h terhes lett, mit csinaljon, hanem hogy mi az abortusz menete.
Tovabbra sem hiszem, h mindenkinek meg kell szuletnie, aki megfogant es igenis meg kell hagyni az anyanak, es csak is az anyanak a jogot arra, h eldontse hogyan tovabb.
Mert nagyon konnyu ilyen nagy szavakkal dobalozni, h dobog a kis szive stb, ha nem neked kell a falatot a szajaba tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!