Akiknek már volt abourtuszuk, tapasztalatok?
Hogy honnan írok? Szerintem a Marsról, de lehet, hogy a mennyországból.
Míg a testvérem belehalt a mérgezésbe, nekem sikerült túlélnem, különböző sérüléseket szenvedve, aminek ma is hordom a következményeit, nyomait.
Az, hogy megérdemelné, hogy ne legyen több lehetősége annak aki a karrier, és egyéb okok miatt kivéve ha az élettel nem összeegyeztethető a betegség, hát tudod, ha az egyik nem kellett neki, akkor a másik se kelljen!
Amúgy, ha aki abortuszra megy, és pontosan tudja, hogy egy élő magzatot abortáltat, az mi ha nem gyilkos?
Sajnállak benneteket, hogy ennyire korlátoltak vagytok, hogy csak a saját magatok problémájáig láttok, és nem láttok tovább!
Azért lehet, szívesen kipróbáltatnám saját magatokon, milyen is azt az abortuszt átélni!
Ha máshogy nem, de egy szimulátorban mindenképpen!
Talán egy életre elrémítene az abortusztól! Van fogalmatok arról, hogy milyen lehet áldozatként átélni?
Nincs!
Igaz?
Én áldozat vagyok, sajnos életben maradtam, mert élek. Persze tudom, egy pár hetes magzatka nem marad életben, de ha elmondhatná, hogy Ő mit szeretne, ti akkor sem hallgatnátok meg, mert titeket nem érdekel!
Sajnos még nem tud annyit az emberiség, hogy a magzati gondolatokat és érzéseket ki tudja mutatni!
De amúgy te 17 éves kérdező, tedd azt amit jónak látsz, végül is nem az én gyerekemet gyilkoltatod le hála Istennek!
Hallod, most mar huzzal mar el innen, olvasgass mashol es oszd a nem letezo eszedet.
Fogod, h 17 eves? Meg iskolaba jar. Hogyan tudna gondoskodni rola? Vagy te is azt vallod, hogy ahol haromnak jut egy tanyer leves, ott jut a 4.-nek is? Egy gyerek nem csak ennyi. Akarata ellenere esett teherbe, nem fogja megtartani, elmondta miert. Tetszik, nem tetszik, ez van. Mit jossz ezzel a szent dumaval? Harom eves korig nincsennek emlekeim, a szuletesemre nem emlekszem, nemhogy magzatkorra... Te normalis vagy? Nem hiszem. A szazalekodat elnezve mashol es maskor is remekelsz...
Utolso valaszolo nem kell meglepodni, ha olvasgatsz lathatod , hogy itt szinte mindegyik kerdest szetoffoljak ezek az emberek, es ehhez hasonlo modon nyilvanulnak meg. Szanalmas, le kell pontozni vagy jelenteni oket, lesullyedni hozzajuk felesleges, mert legyoznek a rutinjukkal.
En mar sokszor elkepzeltem ezeket az osanyakat, biztos vagyok benne, hogy kb. egyetlen siker elmenyunk az eletukben a gyerek szules, aztan ezert keptelenek elfogadni, ha masok nem ezt az utat valasztjak(foleg 17 evesen).
Egy biztos nem lennek a lanyuk, semmikepp. Mert ha esetleg egy veletlen folytan(termeszetesen a vedekezes ellenere) teherbe esnek, tuti felkene aldoznom az eletemet(mindegy, hogy amugy en mit akarok, hisz egy kifejletlen emberi kepzodmeny minden es mindeki felett all) az anyasag szent oltarjan. Az mar persze lenyegtelen, hogy mibol, hogyan tartom majd fenn magunkat vagy, hogy egyaltalan kialakulnak -e majd erzelmek, a gyermek irant.
:)
Én nagyon szeretnék egyszer családot, tényleg szívesen töltök időt gyerekekkel.
De 17 éves vagyok, az iskolában sokan ismernek, elismernek, versenyekere járok, mellette gyakornok vagyok egy a tanult szakmámmal foglalkozó cégnél, sokat járok szórakozni, habzsolom az életet. Még ezt szeretném, aztán egyetemre menni, világot látni, és ha már lesz mit átadnom, akkor gyermeket vállalni.
Plusz, ha most lenne egy gyermekem, semmi esélyem nem lenne egy fiúnál sem a jövőben, ami pedig egy rendes, érett családhoz szükséges lenne.
Már meghoztam a döntést, köszönöm.
36-os! Szerintem megfogtad a lényegét!
Kérdező! Kívánom neked, hogy probléma mentesen sikerüljön a műtét de fordíts időt és energiát arra, hogy ezt eldolgozd magadba. Megérdemel annyit az a parányi lény hogy legalább gondolatba elengedd. Ennek a dolognak súlya kell hogy legyen az életedbe. Remélem tanulni fogsz belőle és erősödni általa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!