Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
Igen, de nem mindegy, hogy milyen élethez jar az esély.Mondom kedves kérdezõ, kicsit tekints ki a világra! Költözz Írorszagba, vagy tapasztalj egy kicsit többet.
2014. febr. 21. 13:06
162/238 A kérdező kommentje:
161, miért kéne Írországba költöznöm? A topicban már többször fel lett hozva, de megkérdezem ismét: ki garantálja azt az életszínvonalat, amiben az adott személy jelenleg él? Ha most nyomorban, akkor tuti ez marad? Ha most gazdagságban, akkor tuti ez marad?
2014. febr. 21. 13:11
163/238 A kérdező kommentje:
160, ha az ember magát értelmesebbnek tekinti, mint az állatokat, akkor szerintem nem állja meg a helyét az, hogy az állatok is kidobják a felesleges kölyköt. Viszont az állatok folymatosan szaporodnak, tekintet nélkül arra, hogy mekkora a fészek, és hány tyúkot fog meg Karak. Egy nő pedig képes azért elvetetni egy magzatot, mert most épp nem aktuális neki.
2014. febr. 21. 13:12
164/238 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem nagyon lehet úgy vitatkozni, ha nem érted a lényeget! Itt rég nem a szegenység-gazdagság problémajaról beszélek. Az csak egy ok. Itt azért kicsit komplexebb dolgokról van szó. Ha nem erted, miért írtam, hogy költözz Írországba, akkor nincs értelme a vitának sem, mert amit hangoztatsz, amögött nincs tapasztalat...ennyi
2014. febr. 21. 13:15
165/238 A kérdező kommentje:
Nem tudok és nem célom Írországba költözni. De megírhatod azt, amiért szerinted a problémát csak írországi élettel lehet megmagyarázni.
2014. febr. 21. 13:38
166/238 anonim válasza:
Kedves kérdezö, ezt mar megírtam a 158-as valaszomban...
2014. febr. 21. 13:39
167/238 A kérdező kommentje:
Megvan, elolvastam. Megjegyzem, 16-17 évesen még gyereklányok nagy többségében a tinik, nem igazán való nekik a szex, pont emiatt, mert nem felnőttek, nem látják be a következményeket, ha megfogan egy baba.
Mert ha a szex csak arról szólna, hogy élvezetek halmozása, az más. De a szexből terhesség lehet.
2014. febr. 21. 14:09
168/238 anonim válasza:
Nekem csak az a bajon az abortusz ellenesekkel, hogy addig küzdenek a magzat jogaiért amíg megszületik. Utána senkit nem érdekel hova, milyen körülmények közé kerül, senki nem segít rajta utána amíg felnő. Szerintem ez mindenkinek a saját döntése, hogy mit tud vállalni, ne ítélkezz senki felett, ha nem ismered a körülményeit, lehetőségeit (lelkit is).
2014. febr. 21. 14:12
169/238 anonim válasza:
Kedves Kérdezõ! Nem, nem eppen ez a lényege az írországi tapasztalatnak. Sajnálom, ha ennyire nem érthetõ a dolog. A kulcsmondat az, hogy itt abortusz-tilalom van, és érdemes egy pillantást vetni az ebbõl adódó mikro-, és makro társadalmi problémákra. De ha ezt ennyire szájbarágósan kell elmagyarázni, akkor az már régen rossz...
2014. febr. 21. 14:36
170/238 anonim válasza:
Látod Kérdező (#167) "Megjegyzem, 16-17 évesen még gyereklányok nagy többségében a tinik, nem igazán való nekik a szex, " - kezdődik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!