Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
Még szerencse, hogy ez csak pár ember virtuális hittérítő missziója..
Pár ember...miket beszélek..csak kettő ember, akik olyan erősen ragaszkodnak a hitükhöz, hogy az már mondhatni félelmetes..
Azt meg soha nem fogom megérteni, az ilyen szájhuszárkodásnak, meg erkölcscsőszködésnek mi értelme?
Szerintem mindenki tisztában van a következményekkel, és attól hogy itt néhány ember mérhetetlen szabadidejéből fakadóan beállt virtuális misszionáriusnak, nem fog megváltozni sem a törvény, sem az emberek nézete.
Irigylem ezt a rengeteg szabadidőt, amit itt töltötök, tudjátok ezt az időt fordíthatnátok inkább hasznosabb dologra is, nem gondoljátok?
Észt osztani könnyű, lenézni mindenkit, meg mások döntésébe/életébe beleszólni az sem túl nehéz, de kézzel fogható eredményeket felmutatni már nem olyan egyszerű.
Szerintem ezt a kérdést már inkább megvetik az emberek, mert aki beleolvas a válaszokba az tisztán látja, hogy ez már nem emberségről szól hanem a saját elvakult igaza bizonygatásáról, és ez már kezd szánalmas formát ölteni.
Érdemes elgondolkodni magatokon, hogy milyen lekezelőek tudtok lenni ismeretlen emberekkel, egy fikarcnyit sem különböztök másoktól, semmivel nem vagytok jobbak senkinél, ezt jegyezzétek meg!
"Irigylem ezt a rengeteg szabadidőt, amit itt töltötök, tudjátok ezt az időt fordíthatnátok inkább hasznosabb dologra is, nem gondoljátok? "
Már csak az a kérdés, hogy te akkor mit keresel itt?
És igazuk van azoknak akik ellenzik az abortuszt. Sok fiatal férfi nagyon bután áll hozzá az abortuszhoz. Az apám is csak annyit mondott, hogy el kell vetetni. De arra nem is gondolt, hogy anyámnak ebből baja is lehet. De hála istennek itt vagyok :)
Én nem írok ide fél oldalas novellákat minden nap, és hogy mit keresek itt az az én dolgom.
És a hasznos dolog a szabadidőben - arra értettem, hogy nem itt kéne osztani az észt, másokat szapulni, hanem menni és érvényesíteni a nézeteket, ha már annyira ragaszkodtok hozzá..
Érdekes, hogy csak ezt az egy dolgot emelted ki a hozzászólásomból, ez sokat elárul rólad :)
Ez az egész kérdés azért jött létre, hogy mások provokálhassák az embereket, vagy inkább mind a két fél egymást.
Semmi értelme, de ti ezt úgysem fogjátok fel, mindenki helyett meg akarjátok mondani mit cselekedjen, Istent akartok játszani az emberek felett.
Soha nem fogom mire jó ez az egész..aki abortusz párti, persze ésszerű "érvek" mellett, az azonnal le van hurrogva..
Ez nem túl demokratikus, inkább diktatórikus...
Előző vagyok. Itt egy videó: 1:42-nél beszél a témáról.
Köszönöm a sok hozzászólást, tanulságos volt :)
Megerősített abban, hogy helyesen gondolkozom a témáról.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!