Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
Te kérdezted meg, nem más.
Téged nem méltatlak a válaszadásra.
És mondom született gondolat olvasó vagy :D
Már én szégyellem magam komolyan..
Jah..a végén meg az jön le, hogy még ide írni sem szabad igaz? :D
Ne akarj te jobban tudni semmit nálam, jó?
Nem tudom mi vagy, meg hány éves, de ezzel a mentalitással nem sok jót remélhetsz az életben, az biztos.
A komplexusok, miszerint a nagypapa szeretett volna zongorázni tanulni, ezért Jencikének muszáj, nem lehetnek okok arra, hogy ne születhessen meg egy gyermek. Annyi tényező van az életben, valójában bármi lehetne ilyen szempontból ok arra, hogy miért is jobb egy gyereknek, ha nem születik meg.
És az a gyerek, akit a mi adónkból tartott el az állam, egyszer ide fogja visszaadni a saját adóját, amiből a mi nyugdíjunkat is fizetik.
A cenzus jellegű rendszer be nem vezetése valóban a leghelyesebb döntés.
Én tulajdonképpen az egész topiccal a FELELŐSSÉGTELJES nemi élet mellett kampányolok. Hogy a hancúrból egy ÉLET jöhet létre. Annak az elvétele pedig nem semmiség, nem lehet elbagatellizálni. Tudom, hogy sokan értelmezik félre szeretettel az ilyen mondatokat, de tényleg leírom: aki nemi életet él, az vegye számba azt is, kisbabája születhet. Nincs száz százalékos védekezési forma.
66%-os, nem nekem kell bizonygatnod, pusztán saját magadnak :)
Nem az én életemet terheli az, hogy egy kisbaba nem születhetett meg, hanem a tiedet. Nem az én érdekem, hogy a fejedben rend legyen, hanem a tiedben. Sértegethetsz engem, pedig pont én is leírtam, hogy sajnálom, ami veletek történt, de a tények továbbra is tények maradnak.
"A komplexusok, miszerint a nagypapa szeretett volna zongorázni tanulni, ezért Jencikének muszáj, nem lehetnek okok arra, hogy ne születhessen meg egy gyermek. Annyi tényező van az életben, valójában bármi lehetne ilyen szempontból ok arra, hogy miért is jobb egy gyereknek, ha nem születik meg. "
Na jó, most már tényleg olvasd el kérlek, mit írtam! "Én csak azt mondtam, hogy mindenkivel le kellene üljön egy pszichológus, hogy elbeszélgessen vele, GYEREKVÁLLALÁSTÓL FÜGGETLENÜL, hogy mindezt megértsék, és megpróbálják nem a gyerekre kivetíteni. Nem mondtam olyat, hogy ők ne vállaljanak gyereket, csak azt mondtam, hogy fel kellene világosítani őket, hogy - a példánál maradva - ne a gyerekben akarjanak önmegvalósítani. "
Ebben hol van, hogy ne vállaljanak gyereket? Én csak azt írtam, hogy kéne nekik egy kis KÉPZÉS előtte!
"És az a gyerek, akit a mi adónkból tartott el az állam, egyszer ide fogja visszaadni a saját adóját, amiből a mi nyugdíjunkat is fizetik. "
Íííígy van, és ezért vagyunk a csőd szélén!
Még mindig a gondolat olvasót játszod?
Arra nem jutott az eszedbe abban az okos buksikádban, hogy esetleg ha KÉT ember nem szeretne gyereket, akkor utólag nem fogják magukat egy életen át sanyargatni a gondolatokkal?
Hmm?
Látod, az ég egy adta világon nem tudsz te semmit másokról, nyomatsz egy sablon erkölcscsősz dumát, aminek igazából semmi alapja, mert csak a te nézeted próbálod érvényesíteni vele..
Nem igaz, hogy ennyire buta legyél, hogy még most sem jöttél rá arra, hogy nem mindenki egyforma, és nem mindenki fog egy életen át gyötrődni egy abortuszon?
Többen is írták, hogy mi van akkor ha szar emberek között lenne az a gyerek, akik még arra sem méltatnák hogy gondoskodjanak róla, az ilyeneknek is azt kívánod, hogy tartsák meg?
Az ilyenek miért nem emeled ki?
Miért csak az szajkózod, hogy gyilkos mindenki aki abortuszra megy?
Azok nem gyilkosok, akik megtartanak egy gyereket, és szarban fosban hagyják felnőni, majd lesz vele valami?
Gondolkodjál már el ezen az egészen!
Rosszabb vagy mint a hittérítők komolyan..beszűkült látóköröd van, és ráadásul mindenkinél mindent jobban akarsz tudni, ez a legnagyobb gond!
Az meg a másik, hogy a te szánalmas sajnálatod lenne az utolsó, amit valaha is szeretnék érezni.
Kösz tartsd meg magadnak.
66%-os, haragudhatsz ram, engem nem zavar. Te elolvastad, amit leirtam neked, es csak ennyit szerettem volna elerni. A tobbi a lelkiismeretedre lett bizva.
Megjegyzem, eljatszod a kemenyt, de az elso hozzaszolasodbol lejott, hogy te sem dolgoztad meg fel, amit elkovettetek....
66%-os, senki nem várja el tőled, hogy nyilvánosan beismerj bármit is. Nekünk semmi szükségünk erre.
Bármilyen furcsán hangzik is: a történtek megoldása szempontjából, a te, a ti érdeketekben saját magatoknak kell, hogy fontos legyen a szembesülés, az egész abortusz érzelmi megélése és feldolgozása, amihez egyszerűen elengedhetetlen annak deklarált kimondása, hogy akkor és ott az a döntés egy ember életébe került, egy közel ugyanolyan ember életébe, mint akit most együtt, feltehetőleg szeretetben neveltek.
Az efféle szembesülésektől az ember nem, hogy gyengébb nem lesz, de sokkalta erősebb és tisztább, olyan esélyek birtokosa, hogy további életében valamiként jóvá tudja tenni a múlt súlyos bűneit.
Mindig, mindenből van kiút, de nem azon a módon, hogy saját magad elől is elrejted azokat az érzelmi reakciókat, amiket még ennyi idő távlatából is kivált belőled egy-egy ilyesféle beszélgetés.
Nem miránk tartozik, hogy ezt a kőkemény és fájdalmas sebekkel tarkított utat mikor és miként kezditek el járni, ezekre a belső feltárulkozásokra a nagy csendek, az összekulcsolt kezek és az egymás szemébe nézések a legalkalmasabbak.
Őszintén szorítok, hogy ez nektek még időben sikerüljön.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!