Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
ááá nevetségesek vagytok, már Hitler is elő került xddd
Minden jót kívánok nektek, remélem elgondolkodtok azon amit ez egyik válaszoló olyan szépen és hosszan kifejtett.
3 éve vagyok itt a gyiken, de ennyi szart régen olvastam már..
81-es: És hogy jön ez ide???
A kérdés az, hogy vállalod-e, hogy olyan hatalmat veszel a kezedbe, amivel eldöntöd, ki abortálandó, és ki nem.
Vagy: adsz-e a saját sorsod felett annyi hatalmat másnak, amivel ő dönti el, neked, vagy a magzatodnak n-e jogotok élni?
82-es, persze, hiszen már régen írtál ide ennyit. :))
Menj ki a fürdőbe és nézz bele a tükörbe, ha tudsz.
Mint írtam, igen.
Kemény feltételeim lennének, az biztos. Köztük egy alapos, több éves pszichológiai vizsgálat a szülőknek, és egy olyan anyagi helyzet, amit nem dönt nyomorba egy haláleset, lakástűz, banki csőd, stb. Még a végzettséget is kikötném, minimum egy szakma. Aki gyereket akar, az dolgozzon meg érte. Már egy jogsihoz olyan feltételeknek kell megfelelni, hogy az durva, de egy gyerekhez semmi nem kell. Még ész se.
Ha meg a szüleim nem felelnek meg a feltételeknek, hát így jártam! Hol érdekli a magzatot, hogy őt abortálták? Ez csak az ab-elleneseket zavarja, meg azokat a nőket, akikben ezek bűntudatot keltenek.
Nem méltatlak válaszadásra, van jobb dolgom is, mint szűklátókörü embereknek írni a semmit, úgysem jut el az agyatokig.
1 nem érzem azt, hogy bármit is meg kéne válaszolnom, mindent leírtam amit akartam
2 addig meg csak annyit tudtok érv ként felhozni, hogy nyomtok egy piros kezet minden nem kívánatos válaszra, eszem ágában sincs többet ehhez a témához hozzászólni
Szívből sajnállak benneteket, hogy ilyen mélyre jutottatok, hogy mások életébe is bele akartok szólni mit miért tesznek.
És csak annyit fűznék még hozzá, hogy azóta született egy gyermekünk, attól a nőtől akivel 6 évvel ezelőtt abortuszon voltunk :)
Semmit nem tudtok rólunk, hogy mi miért történik, és semmi közötök nincs is hozzá..
Erről ennyit, főjetek csak tovább a levetekben, kár is ilyen emberekkel vitatkozni, hisz a sötétségből nagyon nehéz kimászni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!