Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
A kérdező már-már szex-ellenes, de hát mi nem tehetünk arról, hogy neki még nem volt annyira jó, hogy örömét lelje benne.
Aki szerint gyilkosság, az pl nem eszik húst? Miért más neki egy ártatlan állat, mint egy ember? Az nem zavarja, ami a vágóhídon folyik? Minden bűntudat nélkül vacsorázza meg egy ártatlan élőlény tetemét? Pedig nem muszáj ám, sőt, lehet ellene tiltakozni is.
Vagy a másik kedvencem amikor az abortusz ellenes hála pénzt ad a szülésznek, aki minden nap "gyilkol", pedig megtagadhatná. Elég röhejes.
"Ha két fél nem akar gyereket, MÁRPEDIG NEM AKAR MERT VÉDEKEZNEK BAXÁTOK MEG, és becsúszik egy NEM KÍVÁNT GYEREK akit nincs hova tenni a 20 négyzetméteres szobába, és nincs miből normálisan felnevelni, akkor miért ne lehetne az abortusz mellett dönteni? Miért? "
A mi első lakásunk 20 négyzetméter volt, szoba-konyha. A szüleim kapták édesapám nővérétől, aki elköltözött külföldre. Mi akkor már ketten voltunk testvérek. Szerinted a szüleimnek el kellett volna vetetnie bennünket, mert nem volt saját lakásuk? A nagyszüleimnél laktunk 3 éves koromig, a szüleim kaptak egy szép szobát. Aztán később lett ez a szoba-konyhás lakás. Egy év után találtak egy nagyobb lakást, 3 szobával.
Felelőtlennek gondolod őket, mert nem volt saját lakásuk? Megjegyzem, saját ingatlanunk akkor lett, amikor én 14 éves voltam. Addig bérlakásban éltünk. Felelőtlenség halmaza, ugye?
Nincs miből normálisan felnevelni. MOST. Később sem lesz? Akkor érdemes elgondolkozni a sterilizáláson, nem? Vagy ha később mégis jobb körülmények közé kerültök, és a barátnőd nem lett meddő az abortusz után, lesz esetleg egy gyerek, aztán elveszted a munkád, nincs bevétel, akkor mit csináltok? Vízbe fojtjátok?
#58 te sötétség...
te isten barma..
Olvasd már vissza a kommenteket, többek között a sajátodat is, és értelmezd már légyszíves, kérlek..ne kelljen már úgy beszélnem veletek, mint az értelmi fogyatékosokkal, akik úgy tesznek mintha nem tudnák miről van szó..
Egyenesen arányosan emberileg nullának nézitek azt aki abortuszon volt, és papolsz itt nekem a jogokról?
Hogy a jogom megvan hozzá, te attól még gyilkos vagyok?
És akkor ez nem azt jelenti, hogy meg van kérdőjelezve a döntésem igaz?
El vagyok ítélve szir szar embernek a csajommal együtt, aztán ennyi..
Igaz süllőkém?
Mondtam, irány a kórház meg a védőnő, és ott lehet osztani az észt, támogatni a leendő anyákat!!
Nem szavakba foglalni a nézeteket, hanem kézzel foghatóvá tenni azokat!!
Elnézést: a gyilkosság az az EMBERI élet kioltását jelenti, mint ahogyan ezt a kedves kommentelő is tudja.
A vágóhídon ÁLLATOKAT vágnak le.
Szerintem jelentsd fel a mészárosokat, bölléreket, meg henteseket a rendőrségen gyilkosság vádjával! Természetesen a nevedet, címedet, elérhetőségedet vállalva... :)))
64-es, azt mondtad, kiszálltál. Oszt mégse? :)))
A magyar nyelv szerint aki emberi életet olt ki, az: gyilkos.
De figyelj, ha elmész mellettem az utcán, nincs az arcodra írva. Ember meg nem mondja rólatok.
Kivéve 2 személyt: akiknek azzal a tudattal kell létezniük a sírig, hogy MEGTETTÉK...
Sötét vagy, szarok az érveid, ostobaságokat beszélsz, csak szánalmas példákat tudsz felhozni.
Tipikus katolikus maszlag, bort iszik vizet prédikál.
Ketten hárman vagytok akik itt osszátok azt észt.
De nagyon sötétek vagytok -.-"
Sajnálom hogy társas lények vagytok, és emberek közé mehettek.."hirdetni az igét"..
Lehet, vállalom: sötét vagyok, ostobaságokat beszélek... Legyen.
De ez vagyok, ezerszer inkább, mint gyilkos. A saját gyerekem gyilkosa. Hidd el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!