Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
19: úgy gondolom, hogy a férfi úgy dönt, hogy kapartasson, a nő viszont nem akar, akkor nem lehet abortuszra kényszeríteni.
Ha a férfi nem akar gyereket, minden alkalommal gondoskodjék saját maga a védekezésről!
"Ja, aztán jön egy hasmenés, vagy bármilyen bélprobléma, AKÁRMI, és megfogan a kicsi."
Te szerencsecsomag! Ott van feketén fehéren a gyógyszer papírján leírva, hogy ilyen esetekben, vagy ha valami gyógyszert szedünk mellette, kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Ezt minden nő tudja, aki felelősségteljesen védekezik.
"Ha a férfi nem akar gyereket, minden alkalommal gondoskodjék saját maga a védekezésről!"
Akkor viszont a nő ne mondja neki, hogy semmi gond szívem, szedem a tabit.
Hanem ezt tisztázni kell az elején és nem sunnyogni, hogy juj, hátha valakivel feltoszathatom magam.
De ezt előtte kell megbezsélni, hogy ki mit akar. Érdekes én ilyen helyzetben ég sosem voltam. És igen ha a nő szed fogamzásgátlót a pasi mmég huzzon gumit is??? Tudod milyen hisztit levágnak ezért a nők??? Ha meg nem húz a pasi és baki van akkor genyo mert nem akar gyereket. A gyerek szerintem közös mgegyezés megbezsés anyagiak előteremtése stb de lehet én gondolkozok hülyén.
És fogd már el nincs olyan hogy kapartatás. Tudod hogy hogy mükődik az abortusz??? Mert pasi létemre tudom.
22, ezer más ok is lehet arra, amiért a tabletta MÉGSEM véd, úgy, hogy a szedő nő észre sem veszi.
Csak tablettával olyan védekezzen, akinek nem gond, ha becsúszik mégis. Aki egyáltalán nem akarja, annak ott az óvszer.
24, kapartatás, vákuum, kémiai oldat, az eredmény mégis ugyanaz: megölni egy életet. Nem a módszerről beszélek, az eredményről.
Nagyon sokan abszolút felelősség nélkül élnek nemi életet. ELfelejtik, hogy a szex célja a baba nemzése és a párok közötti kapcsolat erősítése, és inkább csak nem kívánt mellékhatásként tekintenek a létrejött életre. Na ettől a hozzáállástól undorodom.
"ELfelejtik, hogy a szex célja a baba nemzése és a párok közötti kapcsolat erősítése,"
Szerencsére, hogy elfelejtik, mert ez baromi nagy hülyeség. Nehogy már valaki azért vállaljon gyereket, hogy ettől majd erősebb lesz a kapcsolat a párjával!
Gyereket normális esetben azért vállal az ember, mert szeretnének életet adni, szeretnék szeretni, látni, ahogy felnő, így érzik teljesnek a családot, stb. Nem azért, hogy a párjukat még jobban magukhoz kössék. Ez beteges. Szegény gyerek! :(
B++ olyan elfogultság van benned, hogy kár vitába bonyolódni, mert csak a saját négy fal közé zárt nézeted szajkózod..
Mi vagy te valami vallásos szent fazék?
Milyen jogon próbálod mások döntését felül bírálni?
Nézzél már magadba, hogy mennyi sületlenséget hordasz össze, pusztán csak mert bal lábbal keltél ma fel..
Mivel jobb ha két felelőtlen tini megtart egy gyereket, aki tegyük fel intézetbe kerül, és ott majd csinálnak belőle egy szintén felelőtlen embert?
A magyarok nagy része tudod előre is gondol, hogy talán nincs meg az a környezet, amit egy gyermek megkívánna.
Nem cigányok vagyunk, akik szórják potyogtatják a kölköket, aztán a szarba nevelik őket!
OSTOBA BUTA ember vagy, és még általánosító is, mert a férfiakra fogod, mintha erőszakkal történne az egész!
És hogy tudd, én és a barátnőm túl vagyunk egy abortuszon!!!!
Mert úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk fosban nevelni a gyereket, mivel nincs meg a megfelelő anyagi hátterünk hozzá!!!!
Akkor mi férgek vagyunk? Aljas gyilkosok?
TE SZÁNALOM TENGER!!!
Vagy cigány vagy, vagy valami begyöpösödött katolikus hitgyülekezetes jehova tanúi..
Tagadd le bátran mindet!!
# 29:
Esküszöm nekem is az jutott eszembe, hogy Jehova Tanú a kérdező a válaszai alapján...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!