Azt hiszitek, az abortusz semmiség?

Figyelt kérdés

Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.

Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.

Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".

2014. febr. 19. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/238 anonim ***** válasza:
100%
De ezeket a dolgokat nem szex elött kellene megbeszélni??? Hogy ha bekövetkezik ilyen eset akkor a felek h reagálnak mit akarnak??? És akkor mégjobban odafigyelnek h ilyen ne legyen.
2014. febr. 19. 13:25
 12/238 anonim ***** válasza:
87%

Nem hisszük. Ha történt egy ilyen baleset az óvszerrel, ott tényleg mindkét félnek kell vállalni a felelősséget. Gondolom, mikor ez megtörtént, vettél be esemény utánit és annak ellenére estél teherbe.... Ugye vettél be?! Mert a gyerekvállalás is két ember döntése, tehát nem szabad úgy állni hozzá, hogy na és, majd lesz valahogy.

A felelősség alól egyébként nem fogja tudni magát kihúzni, ha van keresete, mert a gyerektartást fizetnie kell. Azt viszont nem várhatod el tőle, hogy veled élje le az életét, ha nem akarja. A gyerekéről kell gondoskodnia, nem rólad.

13/238 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem buta vagy. És megkeseredett, buta emberek társaságában is mozogsz. Tehát még szerencsétlen is. Igazán sajnálatra méltó.

Ha ilyen könnyű lenne ez, hogy le tudd írni 7 sorban, de akár még erőfeszítések árán kétszer ennyiben.. Akkor nem is lenne értelme az egésznek.

14/238 A kérdező kommentje:

Nem vagyok érintett, pusztán néhány korábbi kérdésben találkoztam olyan VÉRLÁZÍTÓ pimaszsággal, és nyegle hozzáállással, hogy megáll az eszem!!

A nő a szemét, a férfi át lett verve, és most fizetnie kell, pedig ő kifizette anno az abortuszt. Hát basszus, ha nem akar gyereket egyáltalán, éljen nemi életet a kezével. Védekezés mellett is becsúszhat baba, normális ember ezt tudja, és vállalja, és nem emleget abortuszt.

15/238 anonim ***** válasza:
74%
"szépen megbeszélni mint 2 felnőtt" Vannak olyanok akikkel nem lehet megbeszélni.
2014. febr. 19. 13:26
 16/238 anonim ***** válasza:
91%

"A nő a szemét, a férfi át lett verve, és most fizetnie kell,"

Jaaaa! Ha a nő átverte a férfit, ott tényleg a nő a szemét, mocskos, aljas, nem is tudom, minek nevezzem.

Egy dolog, hogy alkalmi kapcsolatban, vagy rövid távú kapcsolatban figyeljen oda a férfi, hogy még ha a nő állítólag szed is tablettát, védekezzen ő is (persze akkor meg azon megy a hiszti, hogy miért nem bízik a nőben). De ha ott van egy több éves kapcsolat, ahol végig a nő védekezik és egyszer csak abbahagyja a tablettát, mert a férfi nem akar gyereket, de ő fel akarja magát csináltatni, akkor az a nő ássa el magát!

Mondom ezt nőként.

2014. febr. 19. 13:29
 17/238 anonim válasza:
88%

És ha egyikőjük sem rendelkezik még olyan anyagi háttérrel, hogy biztosítani tudják a születendő babának a jövőjét?

Vagy esetleg lelkileg sem fejlettek még ahhoz, hogy lekössék az életüket?

Akkor muszáj valamit tenni, ha már "becsúszott a dolog."

2014. febr. 19. 13:29
 18/238 A kérdező kommentje:
A férfiak szeretik ezt mondani, hogy "a nő szemét és átverte őket", ugye így a legegyszerűbb az óvszert félretenni, mert a nő úgyis szedi a tablettát. Ja, aztán jön egy hasmenés, vagy bármilyen bélprobléma, AKÁRMI, és megfogan a kicsi. Arra pedig nem az a megoldás, hogy a nőt kényszerítik az abortuszra, ha ő NEM akarja!
2014. febr. 19. 13:30
 19/238 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező neked elmentek otthonrol?? ha megbeszélték, hogy abortusz és ki is fizette ami tudtommal nem is olyan olcso és ezek után nem ment el és utána a gyerektartást követeli én is kiakadnék nem is kicsit. Az msik dolog hogy én el is kisérném.

De nemtom h min vagy ennyire felháborodva. Tudod mennyi nő van ugy h adott esetben megy egyből abortuszra. Vagy elképzelésed szerint aki nem akar gyereket az otthon verje ki????

2014. febr. 19. 13:31
 20/238 anonim ***** válasza:
25%

"Nem vagyok érintett, pusztán néhány korábbi kérdésben találkoztam olyan VÉRLÁZÍTÓ pimaszsággal, és nyegle hozzáállással, hogy megáll az eszem!! "

Jaaa, így más. Tudod, kérdező, itt a van egy jó nagy százalék, aki mondjuk 20 év alatti, és emiatt még nagyon egyszerűen látja a világot. Igen, ők valószínűleg azt hiszik, az abortusz semmiség, mert túl sok mindent nem tudnak róla. A véleményüket meg azért tálalják ilyen flegmán, mert ennek a kornak velejárója az, hogy bár az ember még nem tapasztalt sok mindent, mégis azt hiszi, mindent tud.

2014. febr. 19. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!