Azt hiszitek, az abortusz semmiség?
Hogy elég kifizetni a nőnek az árát, és ha ő mégsem teszi meg, akkor még ő a szemét? Abba belegondoltatok, hogy valójában gyilkosság? Hogy az abortuszon átesett nők DÖNTŐ többsége MEGSZENVEDI? Akár soha többet nem lehet gyermeke, de a legtöbbje bizony emlékezik arra, hogy egyszer lehetett volna, hogy most ennyi idős lenne, most járhatna iskolába.
Az abortusz NEM fogamzásgátlás, és egyetlen nőt sem lehet elítélni, ha nem akarja megölni a gyermekét! A férfiak igenis HÚZZANAK óvszert, nyomják ki a levegőt az óvszer csücskéből, mert ha nem nyomják ki, attól szakad el leggyakrabban. Ha viszont abszolút nem vállalják a felelősséget az esetleg mégiscsak megfoganó babáért, akkor inkább a kezüket használják.
Nagyon nagy baj van a fejekben, ha azt hiszik egyesek, az abortusz pusztán megszabadulás egy kis "problémától".
Nem hisszük. Ha történt egy ilyen baleset az óvszerrel, ott tényleg mindkét félnek kell vállalni a felelősséget. Gondolom, mikor ez megtörtént, vettél be esemény utánit és annak ellenére estél teherbe.... Ugye vettél be?! Mert a gyerekvállalás is két ember döntése, tehát nem szabad úgy állni hozzá, hogy na és, majd lesz valahogy.
A felelősség alól egyébként nem fogja tudni magát kihúzni, ha van keresete, mert a gyerektartást fizetnie kell. Azt viszont nem várhatod el tőle, hogy veled élje le az életét, ha nem akarja. A gyerekéről kell gondoskodnia, nem rólad.
Szerintem buta vagy. És megkeseredett, buta emberek társaságában is mozogsz. Tehát még szerencsétlen is. Igazán sajnálatra méltó.
Ha ilyen könnyű lenne ez, hogy le tudd írni 7 sorban, de akár még erőfeszítések árán kétszer ennyiben.. Akkor nem is lenne értelme az egésznek.
Nem vagyok érintett, pusztán néhány korábbi kérdésben találkoztam olyan VÉRLÁZÍTÓ pimaszsággal, és nyegle hozzáállással, hogy megáll az eszem!!
A nő a szemét, a férfi át lett verve, és most fizetnie kell, pedig ő kifizette anno az abortuszt. Hát basszus, ha nem akar gyereket egyáltalán, éljen nemi életet a kezével. Védekezés mellett is becsúszhat baba, normális ember ezt tudja, és vállalja, és nem emleget abortuszt.
"A nő a szemét, a férfi át lett verve, és most fizetnie kell,"
Jaaaa! Ha a nő átverte a férfit, ott tényleg a nő a szemét, mocskos, aljas, nem is tudom, minek nevezzem.
Egy dolog, hogy alkalmi kapcsolatban, vagy rövid távú kapcsolatban figyeljen oda a férfi, hogy még ha a nő állítólag szed is tablettát, védekezzen ő is (persze akkor meg azon megy a hiszti, hogy miért nem bízik a nőben). De ha ott van egy több éves kapcsolat, ahol végig a nő védekezik és egyszer csak abbahagyja a tablettát, mert a férfi nem akar gyereket, de ő fel akarja magát csináltatni, akkor az a nő ássa el magát!
Mondom ezt nőként.
És ha egyikőjük sem rendelkezik még olyan anyagi háttérrel, hogy biztosítani tudják a születendő babának a jövőjét?
Vagy esetleg lelkileg sem fejlettek még ahhoz, hogy lekössék az életüket?
Akkor muszáj valamit tenni, ha már "becsúszott a dolog."
Kérdező neked elmentek otthonrol?? ha megbeszélték, hogy abortusz és ki is fizette ami tudtommal nem is olyan olcso és ezek után nem ment el és utána a gyerektartást követeli én is kiakadnék nem is kicsit. Az msik dolog hogy én el is kisérném.
De nemtom h min vagy ennyire felháborodva. Tudod mennyi nő van ugy h adott esetben megy egyből abortuszra. Vagy elképzelésed szerint aki nem akar gyereket az otthon verje ki????
"Nem vagyok érintett, pusztán néhány korábbi kérdésben találkoztam olyan VÉRLÁZÍTÓ pimaszsággal, és nyegle hozzáállással, hogy megáll az eszem!! "
Jaaa, így más. Tudod, kérdező, itt a van egy jó nagy százalék, aki mondjuk 20 év alatti, és emiatt még nagyon egyszerűen látja a világot. Igen, ők valószínűleg azt hiszik, az abortusz semmiség, mert túl sok mindent nem tudnak róla. A véleményüket meg azért tálalják ilyen flegmán, mert ennek a kornak velejárója az, hogy bár az ember még nem tapasztalt sok mindent, mégis azt hiszi, mindent tud.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!