Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e miatt.

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 07:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 anonim ***** válasza:
68%
A nyakára szülést úgy értik szerintem, hogy az ő lakásába viszed a babát. A múltkor egyébként azért kezdtek el sokan támadni mert fennhéjazó volt a stílusod, és lassan megint kezdesz olyan lenni. Ne reagálj a negatív dolgokra mert az azokra adott válaszaid alapján azok is elmenekülnek akik tényleg segíteni akarnak. Számold ki mennyit fogtok keresni, a babára számolj mondjuk havonta ötvenezres kiadást, ehhez add hozzá a rezsit meg a ti kajátokat. Ha a végösszeg eléri a bevételeteket akkor vágj bele. Ha az apa tényleg hajlandó gyesre menni és te sem fogsz meginogni.
2013. jún. 22. 12:14
 62/123 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de már 5x leírtad kb, hogy beteg a párod ezért nem tud dolgozni. Utána meg, hogy ha meggyógyul. Mi is a baja tulajdonképpen ami miatt nem tud munkát vállalni?
2013. jún. 22. 12:18
 63/123 anonim ***** válasza:
85%
Talán azért szülöd a nyakára, mert nincs lakásod, munkád, semmid és anyádra számítasz mindenben
2013. jún. 22. 12:18
 64/123 anonim ***** válasza:
78%
Jesszus. Te nagyon felelőtlen vagy a pároddal együtt már ne is haragudj. Albérleten gondolkodtok stb? Mégis hogyan amikor a párod még csak nem is dolgozik? Tudod mennyi az albérlet manapság? Plusz a rezsi, kaja? S ha megtartjátok a babát ő sem egy olcsó mulatság... Ezekkel a kiadásokkal számoltál? Biztos vagyok benne, hogy nem. Gyesből meg családiból nem lehet megélni. Azt meg nem várhatjátok el, hogy anyukád tart el titeket is meg a babát is. Te dolgozol valamit???
2013. jún. 22. 12:21
 65/123 A kérdező kommentje:
Hat hetes vagyok, akkor hogy tettem volna fel ide már régebben ilyen kérdést? Amúgy a házat én örököltem anyám csak a haszonélvező.
2013. jún. 22. 12:22
 66/123 anonim ***** válasza:
90%

A nyakára szülést úgy kell érteni, hogy nem tudjátok ti magatok ellátni a gyerek szükségleteit És a sajátotokat. Tehát rá vagytok szorulva a nagymama fizetésére is.

Nekünk szülés előtt felmondták az albérletünket (becsődölt a tulaj cége, és mindent foglalt a bank) a tulaj nem szólt, hogy gáz van, keressünk másik lakást, így 39 és fél hetesen költöztünk anyóshoz, a férjem régi szobájába.

Eléggé gáz helyzet volt, pedig alapvetően jól kijöttünk. Három hónap után költöztünk is tovább.

2013. jún. 22. 12:23
 67/123 anonim ***** válasza:
80%
Te vagy csak tulajdonos. A házból anyukád bármikor kirakhat, mlég ahoz is kell az engedélye, hogy átfess egy szobát.
2013. jún. 22. 12:24
 68/123 anonim ***** válasza:
98%
És ha van házad akkor mi van? A kaja meg a villany/gáz/fűzés talán ingyen jön vele? Meg a gyereknek a cuccok?
2013. jún. 22. 12:26
 69/123 anonim ***** válasza:
84%
Képes lennél azért megtartani egy babát mert a párod azt mondta elhagy ha elveteted???? Én azért elhagytam volna már mert felelőtlenül gondolkodik, gyereket akar, de nem tudja neki megadni az alapvető szükségleteket! Akkor mire fel terveztek? Majd lesz valahogy? Ilyen felelőtlen embereket 24 évesen... Komolyan megáll az eszem!
2013. jún. 22. 12:26
 70/123 anonim ***** válasza:
90%

24 évesen ideje gyereket szülnöd? Ha 34 évesen mondanád ezt, megérteném :)

Az sose ütött szöget a fejedbe, hogy a párod, aki nyilván jóval idősebb nálad, ha ekkora gyerekei vannak, semmivel se rendelkezik, holott külföldön is dolgozott? Egy nincstelen, aki annyit nem ért el az életben, hogy legyen hol laknia??!! Te meg egy ilyennek akarsz gyereket szülni Nem tűnt fel, hogy mekkora lúzer és mennyire felelőtlen? Nem csoda, hogy arra buzdít, hogy tartasd meg, hiszen ő is csak él a nagyvilágba! Nem vagy normális, ha gyereket szülsz ilyen körülmények között, ráadásul ilyen embernek.

2013. jún. 22. 12:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!