Hat hetes terhes vagyok, párom szeretné ha megtartanánk de én nem, mivel rossz anyagi körülmények között élünk. Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni a párom e miatt.
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 07:01
31/123 anonim válasza:
butaság itt ilyet kérdezni. úgyis 90%-ban melletted állnak, és te ezt szeretnéd hallani.
az emberek elfelejtik (illetve nem akarnak tudomást venni róla), hogy az ott már egy élő személy, egyszerűbb lerázni, és megmagyarázni
az a te felelősséged, hogy milyen ítéletet mondasz egy ember élete felett.
32/123 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. Azt mondja bármit megtesz csak ne vetessem el a gyereket.
2013. jún. 22. 09:25
34/123 anonim válasza:
Sziasztok! Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de tudom miket írtatok. Nos ha a nő nem kívánja a terhességet, elég kicsi a valószínűsége, hogy ilyen körülmények mellet jó anya-gyermek kapcsolat alakuljon ki. Mond azt, hogy elvesztetted a babát (vetélés). Nem kell ráerőltetni senkire az abortuszt de azt sem hogy megtartsa!
35/123 anonim válasza:
34-es, még hazudjon is? gratulálok! ez tényleg egy jó kapcsolat alapja...
36/123 anonim válasza:
Az abortusz ellenesek akik itt berakják a linkeket azok adnak majd lakást, ruhát és ennivalót a gyereknek és a családnak?
37/123 A kérdező kommentje:
Megnéztem..... Én szeretném megtartani csak félek, hogy a gyámhatóság elveszi.
2013. jún. 22. 09:31
38/123 anonim válasza:
Tartsd meg, majd jön a segély meg benne lesztek a tvben és segítenek!
Felelősség nuku, kár nektek szaporodni!
39/123 anonim válasza:
Szerintem az ég világon semmi megrázó nincs a belinkelt képeken. Viszont szánalmasnak tartom a válaszadók, aki belinkeli, hogy ezzel riogasson.
40/123 A kérdező kommentje:
38. Te bizonyára egy beképzelt bunkó lehetsz aki százezreket keres és lenézi a szegényeket. Örülj, hogy te mindent meg tudsz adni a gyerekednek ha van egyáltalán.
2013. jún. 22. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!