Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok (elmélet...

6 hetes terhes vagyok (elméletileg). ) 9-én megyek dokihoz. Olyan fura néha olyan rossz érzésem van, hogy nincs minden rendben?

Figyelt kérdés
Másnál is volt ilyen?
2013. márc. 31. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsit ha letudnád írni részletesebben ezt az érzést az jó lenne.
2013. márc. 31. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 6 hetes terhesen hívtam fel a dokimat, hogy időpontot kérjek vizsgálatra. Megkérdezte, hogy érzem magam. Azt mondtam neki, nem is tudom. Olyan fura érzésem van, nem tudom megmagyarázni. Azt mondta, ha ilyen érzésem van, akkor minden rendben van, akkor lenne gond, ha konkrétan meg tudnám mondani, mi a bajom. pl. vérzek vagy görcsölök. Neked nem ilyen érzésed van? Mert akkor ez valószínűleg nálad is a hormonok miatt van. Minden jót és nagyon boldog babavárást!
2013. márc. 31. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Félek,hogy bármi gond lesz. Méhenkívüli,nincs is ott,nem pulzál a szívecskéje.ilyenekre gondoltam
2013. márc. 31. 21:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves második!Köszönöm,igen olyan furcsa érzés,már csak azért is mert a lányomnál nem éreztem így.
2013. márc. 31. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Na, ilyenekre ne is gondolj!!! Én annak idején folyton az interneten lógtam, és olvasgattam a rémtörténeteket, egy frászban voltam az uh-k előtt, erre a dokim eltiltott az internettől. Azt mondta, inkább a kismamás-babás lapokat olvasgassam, amiben a helyes táplálkozásról, mozgásról, stb... írnak. Most én ajánlom ezt Neked, és mivel minden terhesség és kisbaba is más és más, ne is hasonlítsd a korábbi terhességedhez a mostanit. Még egyszer minden jót és sok boldogságot! 2. voltam.
2013. márc. 31. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezektől tartottam, de szerintem, ezek a kételyek mindenkiben felmerülnek. Szerintem, az aggodalom teljesen normális, de inkább gondolkodj pozitívan, optimistán, és ne is agyalj ilyeneken. Mindenek előtt a pozitív hozzáállás a lényeg! Tapasztalatból mondom, mert velem volt olyan, hogy a 10. hét tájékán annyira aggódtam, hogy sírtam az aggodalomtól. Azt mondta az orvos, hogy az első 12 hétben ha baj van, a baba rendszerint elmegy magától, az ellen meg nem lehet tenni. (A terhességek arányához mérten ritkának számít, amikor élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség merül fel, és az embrió nem megy el magától. Persze előfordul, de ilyenekre ne is gondolj!)

Élvezd ki a babavárást! :) Isteni érzés, és inkább a jó dolgokra koncentrálj! Gratulálok a babához!

20 hetes kismama

2013. márc. 31. 22:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,biztos jobb lesz ha már túl vagyok a dokin:-)
2013. márc. 31. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!