6 hetes terhes vagyok (elméletileg). ) 9-én megyek dokihoz. Olyan fura néha olyan rossz érzésem van, hogy nincs minden rendben?
Én ugyanezektől tartottam, de szerintem, ezek a kételyek mindenkiben felmerülnek. Szerintem, az aggodalom teljesen normális, de inkább gondolkodj pozitívan, optimistán, és ne is agyalj ilyeneken. Mindenek előtt a pozitív hozzáállás a lényeg! Tapasztalatból mondom, mert velem volt olyan, hogy a 10. hét tájékán annyira aggódtam, hogy sírtam az aggodalomtól. Azt mondta az orvos, hogy az első 12 hétben ha baj van, a baba rendszerint elmegy magától, az ellen meg nem lehet tenni. (A terhességek arányához mérten ritkának számít, amikor élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség merül fel, és az embrió nem megy el magától. Persze előfordul, de ilyenekre ne is gondolj!)
Élvezd ki a babavárást! :) Isteni érzés, és inkább a jó dolgokra koncentrálj! Gratulálok a babához!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!