A férjem ugyanúgy eljár szórakozni, míg én egész nap itthon vagyok veszélyeztetett terhesként. Ez rendben van így?
Nézd! Lehet,hogy nem leszek népszerű, de miért ne járhatna el mondjuk sportolni, ha eddig is eljárt!
Én igaz, nem veszélyeztetett voltam, de már a 6. hónaptól rosszul voltam és nem igazán tudtam menni sok helyre. Azért még nem vártam el a férjemtől,hogy ne menjen el focizni, vagy zenélni, ha az hobbija!
Bulizni mondjuk ő annyit volt a terhességem alatt, ha valamelyik barátjának mondjuk legénybúcsúja volt. De akkor sem szóltam egy szót sem!
Ahogy azután,hogy megszültem sem "tiltottam" a focit!
Természetes volt, hogy nekem, mint anyának "kell" többet otthon maradnom a picivel!
Hát én a párod helyében tuti nem járnék el szórakozni éjszakának idején,hanem inkább maradnék otthon,mert amint megszületik a baba nem lesz alvás még éjszaka sem!!Inkább most pihenje és aludja ki magát.
Egyébként meg egyben felelőtlenségnek is tartom azt,hogy a párod egyedül hagy,ugyan is veszélyeztetett vagy,és soha nem lehet tudni,hogy mikor adódik valami baj,és mikor kell pl az éjszaka kellős közepén bemenni a kórházba.Azért jobban is odafigyelhetne rátok,és inkább lenne mellettetek.Az én párom csak addig nincs itthon amíg munkába van,de amint hazaért nem azt keresi,hogy hogy lehetne itthonról ellógni,hanem mellettünk van éjjel-nappal..a buli helyett inkább simogatja a pocimat,beszél a kisfiához és velem együtt nézi,hogy hogy rugdossa a hasamat :) Azért az,hogy a párod azt mondja,hogy azért mert te nem mehetsz sehová attól ő miért ne mehetne,szerintem elég nagy önzőség a részéről!!Azért szerintem kicsit lehetne már felelősség teljesebb férj,ugyan is nemsokára családapa lesz!!Majd akkor is eljár éjszakának idején amikor meglesz a babátok??Majd otthon hagy a gyerekkel egyedül??Szerintem ideje lenne kicsit komolyabban gondolkodnia.Na de ez csak az én véleményem,de én tuti,hogy nem tűrném el a helyedben.Nekem az én életembe ez már nem férne bele,ha az én férjem így viselkedne.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!