20-án szültem, már itthon vagyunk, de folyamatosan elsírom magam, pedig boldog is vagyok, mert minden rendben, de szorongok, hogy jól csinálok e majd mindent. Volt valaki így ezzel? 35 éves vagyok
Hormonális ez a sok sírás, idővel javulni fog. (Ja és az életkorodtól ez nem függ)
Gratulálok a babához!
:o)
Szia,
teljesen normális.:) Mindannyian így vagyunk ezzel:) Élvezd a babázást:) Hormonok is dolgoznak még rendesen.Ösztöneidre hallgass leginkább.:)Biztos vagyok benne,hogy mindent jól fogsz csinálni:)
Én már azt hittem, hogy súlyos szülés utáni depresszióm van.
Ha ránézek a kisgyerekre, és látom milyen gyönyörű, már azon is sírok, meg rettenetesen féltem.
Amúgy meg nagyon boldog is vagyok ám, csak még minden olyan hihetetlen.
Szia!
Tavaly Június 19-én szültem, fiam van, és 35 éves voltam akkor:-)
Én a mai napig elbőgöm magam amikor ránézek:-D Én kb 4 hónapig azt sme tudtam, hogy mit csinálok szegény gyerekkel, jobbra balra kapkodtam a fejem. Anyósom tukmált mindenféle hülyeséggel, már bánom hogy hallgattam rá, így utólag tudom mekkora ökörségeket erőszakolt rám, csak, mert be voltam tojva a helyzettől. Sajnos anya már nem él, hogy igazán segített volna. A lényeg, hogy nem tudsz nagyot hibázni:_) Egyébként majd meglátod, hogy minden hónapban okosabb leszel, minden hónapban kineveted majd előző havi Önmagad:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!