29 hónapos a kis fiam ha itthon vagyunk folyamatosan bele pisil bele kakil a bilibe?
Figyelt kérdés
de ha elmegyünk vagy kimegyünk a kertbe sajnos bepisil nem szól hogy pisilni kell pedig elmagyaráztam neki hogy ha kell szóljon és locsolunk a virágokra :-) mit tegyek hogy nem pisiljen be?2010. júl. 7. 13:20
1/5 anonim válasza:
Vidd ki a bilit sztem, oan helyre ahol látja, és hamar eléri. Ha sokszor látja egyszer csak ráül... :D
Meg sztem nagyon nagyon gyaran kérdezd tőle h kell e pisi-kaki?.
Ha mégsem jön össze akkor mesélj neki vm naaagy naaagy baromságot, h az ien nagyfiúknak már olyan betegséget okoz, h nem fog tudni többé játszani...vagy nemtudom, vmi hülyeséget, amitől fél.De ne ilyeszd meg nagyon! :)
19/L
2/5 anonim válasza:
semmit. Várni kell.
Van, aki nem veszi le ilyenkor a pisiset, szerintem ez elég durva.
3 éves korig nem kell aggódnod.
3/5 anonim válasza:
gyereket nem ijesztgetünk és nem hazudunk neki. Ez nagyon fontos.
4/5 anonim válasza:
Kint biztos annyira belemerül a játszásba, hogy nem is veszi észre ha pisil. Kérdezgesed tőle gyakran és szerintem akkor is megpróbálhattok pisilni, ha nemet mond, de te úgy gondolod, hogy már itt lenne az ideje.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :-) mindig kérdezem tőle hogy kell e pisilni a férjem már ki van borulva annyiszor :-) ha nagyon meleg van és nincs rajta ruha akkor meglocsolja a virágokat de ha hűvös van és van rajta ruha sajnos akkor bepisil
2010. júl. 7. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!