Normális, hogy a 4 hónapos lányunk folyamatosan szopja az ujját?
Egyfolytában a szájában van a kis keze.
Néha még a cicizést is abbahagyj,a csak hogy az ujját szopja, és csak akkor ha jobb oldalán fekszik.- ez nem lehet valami neurológiai dolog?
Megyünk dokihoz nemsoká, csak aggódom
Élvezi szerintem.
Örüljetek neki!
jobb, mint a cumi.
igen, mocorog a fogacskája! akkor azt mondjátok ne aggódjak?
Nem is fogadja el a cumit már 2 hónapja.
de az is normális, hogy amikor a jobb oldalán fekve szoptatom akkor kb félpercenként abbahagyja és fordítja oldalra a fejét a kis ujjáért, hogy azt szopizza.
Nem fura ez?
nem fura. Biztos viszket az ínye. Talán szopás közben még jobban.
Ne legyél ilyen aggódós!
A babák tudják, mit kell csinálni!
Ha baj lenne, azt észreveszed. Annyira sírna, pl. görcsben lenne, sikítana, vagy tényleg nagyon furcsa lenne, stb. Ahol baj van, az egyértelmű sajnos.
Örülj a kicsidnek, és fogadd érdeklődve, hogy miket talál még ki !:))
Szia.Nekem se fogadta el a cumit babom de nem is eroltettem azt akartuk hogy az ujjat szopizza mert az mindig ott van neki.
Gyakran volt hogy bedugta az ujjat is a cici melle es ugy probalta a 2t:)
Most 7hos meg mindig szopja az ujjat persze minden a szajaba landol mar 2 foga is kijott.Hamar kezdotott nala a "fogzas"(persze a fogcsirakra gondolok) azt hiszem 2hos koratol az oklet ragta es nyaladzott rendesen.Nem hiszem hogy baj lenne.Igaza van az egyik valaszolo a baj egesz maskepp mutatkozna.Ne aggodj.Jo babazast
most fekve szoptattam és így nem csinálta.
Csak azért aggódtam, mert alig evett :)
Köszi mindenkinek a kedves választ!
nem lehet, hogy abban a mellben kevesebb a tej?
mert tuti kevés, alig tudom fejni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!