Normális, hogy a 4 hónapos lányunk folyamatosan szopja az ujját?
Egyfolytában a szájában van a kis keze.
Néha még a cicizést is abbahagyj,a csak hogy az ujját szopja, és csak akkor ha jobb oldalán fekszik.- ez nem lehet valami neurológiai dolog?
Megyünk dokihoz nemsoká, csak aggódom
Lehet.
Kivételesen megmérheted mennyit evett, de ne csinálj rendszert belőle. Rakd egy napig többször cicire, aztán megint visszaáll a termelés. Van olyan is, hogy van benne tej, mégis nehezebben jön.
Az én fiam detto.
Igaz nem a ciciztetésnél hanem a főzelék,tejpép evészetnél csinálja ezt hogy bekapja az ujját és szintén a jobb kezét szopizza csak.És így is alszik el.Nekem is kb. egy hónapig szívta csak a rendes cumit aztán átszokott az ujjára.6 hónapos lesz.
Ne aggódj ezzel nem lehet mit tenni,ők az ujjacskájukon nyugszanak meg és nem a cumin.
Szia!
A nagyobbik fiam 3 hónapos korától kezdve szopta az ujját, szinte megállás nélkül:) Cumi sosem kellett neki!
3,5 évesen már teljesen előreálltak a fogai, de az istenért nem akart lemondani az ujjszopásról.
Végül mutattunk neki egy képet a fogszabályzóról( egy csúnya feketét), úgy megijedt tőle, hogy soha többet nem szívta. Most 4 éves és néha még mindig megkérdezi, hogy ugye akkor nem kell neki fogszabályzó, ha nem szopja az ujját?:D
Szóval nekünk ez vált be.
én idén februárban szoktam le a körömrágásról.
nagyon nehezen.
de nem vitát akartam szítani, egyenlőre van még odő ezen agyalni hogy mikor és hogy szokik le róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!