Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes múltam és...

14 hetes terhes múltam és egyfolytában van bennem egy aggódás, pedig minden vizsgálatom rendben volt. Első babám én mégis aggódok mindig mindenen. Kinek volt hasonló?

Figyelt kérdés

2012. okt. 30. 08:28
 1/7 kittycica1987 ***** válasza:
Én még mindíg mindenen aggódok :) Valamelyik nap rámugrott a kutya és azon is sírva fakadtam :) Szerintem teljesen természetes, hisz féltjük a mi pici babánkat. De nekem is azt mondták, hogy jól be vannak ők ott csomagolva és minden rendben lesz velük. Ne aggódj, ha már érzed majd mozogni akkor tudod, hogy ott van és jól van.
2012. okt. 30. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első terhességem végig paráztam.Csak olyan emlékem van h parázok így rossza emlék maradt.Most ikreket várok most is szoktam aggódni de igyekszem nem elrontani a várandósságom az állandó parával.
2012. okt. 30. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

első 12 hét: azért izgultam, nehogy elmenjen

13-18. hét: nem éreztem mozogni, nem volt semmi jele, hogy terhes vagyok, szintén aggódás, hogy minden rendben van-e odabent.

18. héttől: ha nem érzem mozogni, miért nem mozog?? rendben van??

aztán majd azon fogok parázni, hogy nehogy hamarabb meg akarjon születni, mint kellene neki.

az egész terhességet végig lehet aggódni. :(

DE ha ezt tesszük, akkor nagyon megkeseríti a babavárás örömeit. szóval én felhagytam a parázással, és teljes bedobással élvezem minden percét. sikerült elhitetnem magammal, hogy nem lesz semmi baj, jókor fog születni és egészségesen.

nekem is első baba, most vagyok vele a 23. héten.

2012. okt. 30. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
ÉN ma vagyok 17hetes de én is aggódom mert nálunk is első baba. 7-12hétig szinte mindennaposak voltak, hogy minden rendben van és hogy jól fejlődik vagy sem. Fel se fogtam addig hogy baba lesz míg meg nem láttam a monitoron. Most várom majd a 18heti uh. annál talán már meg nyugszom. Én se érzem úgy magam mint ha terhes lennék semmi tünetem nincs jó a közérzetem.
2012. okt. 30. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem ez személyfüggő,én holnap töltöm be a 36.hetet,és most állandóan azon parázok,hogy nehogy háton aludjak,és megöljem szegényt,csak a baloldalon,meg ülve alszok,hogy ebből ne legyen baj.

És a szüléstől is nagyon félek,nehogy baj legyen

2012. okt. 30. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális szintű aggódás teljesen normális, hiszen a kis kincsedet félted. Azért attól nem kell félni, hogy valaki háton alszik és megöli a babát...azt hiszem, az egyik válaszoló írta. Nekem hiába volt nagy a hasam már, a kisfiam mindig jelezte, hogy forduljak a hátamra, akkor nyugodott meg. Kitartást és kellemes babavárást :)
2012. okt. 31. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:

A hatodik válaszolónak jelezném,hogy ha valaki háton alszik az jóval nagyobb kockázattal szül halva (hatszor annyi az esély),mert elnyomja a hasa a vérkeringést,a szíve sem úgy működik. A jobb oldal is ezért veszélyes,de az nem annyira,mint a háton való tartós fekvés.

[link]

2012. okt. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!