14 hetes terhes múltam és egyfolytában van bennem egy aggódás, pedig minden vizsgálatom rendben volt. Első babám én mégis aggódok mindig mindenen. Kinek volt hasonló?
első 12 hét: azért izgultam, nehogy elmenjen
13-18. hét: nem éreztem mozogni, nem volt semmi jele, hogy terhes vagyok, szintén aggódás, hogy minden rendben van-e odabent.
18. héttől: ha nem érzem mozogni, miért nem mozog?? rendben van??
aztán majd azon fogok parázni, hogy nehogy hamarabb meg akarjon születni, mint kellene neki.
az egész terhességet végig lehet aggódni. :(
DE ha ezt tesszük, akkor nagyon megkeseríti a babavárás örömeit. szóval én felhagytam a parázással, és teljes bedobással élvezem minden percét. sikerült elhitetnem magammal, hogy nem lesz semmi baj, jókor fog születni és egészségesen.
nekem is első baba, most vagyok vele a 23. héten.
szerintem ez személyfüggő,én holnap töltöm be a 36.hetet,és most állandóan azon parázok,hogy nehogy háton aludjak,és megöljem szegényt,csak a baloldalon,meg ülve alszok,hogy ebből ne legyen baj.
És a szüléstől is nagyon félek,nehogy baj legyen
A hatodik válaszolónak jelezném,hogy ha valaki háton alszik az jóval nagyobb kockázattal szül halva (hatszor annyi az esély),mert elnyomja a hasa a vérkeringést,a szíve sem úgy működik. A jobb oldal is ezért veszélyes,de az nem annyira,mint a háton való tartós fekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!